Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.05.2010., 13:57   #1
h-tomek
Scuderia Ferrari Marlboro
Moj komp

h-tomek's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Mrežni USB hub

Zanima me zna li tko gdje kupiti uređaj iz naslova u Hrvatskoj? Znači, treba mi USB hub koji osim USB priključaka ima i RJ-45 konektor pa da ga spojim na mrežu.

Ako nekoga baš zanima, treba mi da to spojim na server koji vrti VMware ESXi 3.5 (drugi pak ima 4.0 verziju) kako bih mogao priključiti USB eksterni disk. Naime ESX operativni sustav ne podržava USB uređaje, a ovako bi ih vidio preko mreže. Ako netko ima iskustva s ovime, bilo bi lijepo kad bi to podijelio sa mnom. Unaprijed hvala!
Staro 31.05.2010., 14:35   #2
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor h-tomek Pregled postova
Zanima me zna li tko gdje kupiti uređaj iz naslova u Hrvatskoj? Znači, treba mi USB hub koji osim USB priključaka ima i RJ-45 konektor pa da ga spojim na mrežu.

Ako nekoga baš zanima, treba mi da to spojim na server koji vrti VMware ESXi 3.5 (drugi pak ima 4.0 verziju) kako bih mogao priključiti USB eksterni disk. Naime ESX operativni sustav ne podržava USB uređaje, a ovako bi ih vidio preko mreže. Ako netko ima iskustva s ovime, bilo bi lijepo kad bi to podijelio sa mnom. Unaprijed hvala!
Može AnywhereUSB? Ako možeš kupovati preko weba, imaš na digi.com, kažu da imaju i partnere u RH, ali nismo uspjeli doći do toga ovdje.
Oglas

Oglas
Staro 01.06.2010., 08:32   #3
h-tomek
Scuderia Ferrari Marlboro
Moj komp

h-tomek's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Može AnywhereUSB? Ako možeš kupovati preko weba, imaš na digi.com, kažu da imaju i partnere u RH, ali nismo uspjeli doći do toga ovdje.
Da, baš to mi treba. Zapravo, imaju i jedan sa samo 2 USB priključka i točno to mi treba. Ali koliko sam shvatio nema opcije slanja u Hrvatsku (nema Hrvatske na popisu zemalja kada se popunjava obrazac za online kupnju).

Jedino preostaje kontaktirati one firme koje su na digi.com stranici navedene kao partneri u Hrvatskoj. Makar, čisto sumnjam u uspješnost pothvata.

U svakom slučaju, hvala na informaciji.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno