|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Windows 7 ne prepoznaje USB Game Controller
Imam SmartBox 2in1 controller i instalirao i drivere i njega uključim u USB i ništa jednostavno ga ne prepoznaje. A prije mi je radio. 100 puta sam instalirao drivere ali ne pomaže. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
mozda je smartbox otisao u vjecna lovista. jel ti makar prepoznaje da je nesto ustekano u usb (da li se cuje zvuk nekakav ili se pojavi ona unplug ikonica)? probaj ustekat u sve usb utore na mbo. zna to nekad ako se radi o npr. front usb na kucistu malo zafrkavat, pa proradi na mbo tj iza na kucistu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ma nije otišao, jer otkada sam ga kupio prije par mjeseci koristio sam ga 2-3 puta. Probo sam sve USB ulaze ali ništa, ali radi se o tome da što god uključim za ništa ne čujem onaj zvuk, ali sve mi radi (printer, USB Stick) osim gamepada. Moguće da mi nešto u windowsu riknulo jer radilo mi je prije, ali sam od onda nekoliko puta stavljao windowse i tek sam sad skužio da uopće nema zvuka kada uključujem ili isključujem USB |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Jer to neki stari Gamepad? Vjerovatno je prestar i windows ga ne prepoznaje i nije supportan za Windows 7 Jedino probaj skinut (ako postoji) Software NE Driver od tog pada pa vidi (ako nema software-a za windows 7 skini za vistu pa stavi u compatibility mod)! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|