Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.05.2010., 11:22   #1
BorisPK87
Premium

BorisPK87's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
(riješeno) Monitor spojen na laptop se kasno isključuje

Pozdrav!

Spojio sam Samsungov monitor model p2450h na latop HP probook 4510s preko DVI>HDMI kabela i javljaju mi se sljedeci problemi: preko Catalyst sofvera si odaberem vanjski monitor kao glavni monitor, a monitor na laptopu iskljucim jer mi tako trenutno odgovara. Odaberem rezoluciju i sve bude ok dok recimo ne poklopim laptop i ne odem u stand by mode. Vanjski monitor jos jedno 2-3 minute bude upaljen sa crnim ekranom ali u gornjem lijevom kutu se javlja kvadratić sa oznakom HDMI u sredini, pa zablica ekran pa se pojavi novi kvadratic sa natpisom ANALOG, pa opet zablica i pojavi se novi kvadratic sa natpisom DIGITAL, pa opet HDMI i tako dobrih 2-3min dok se ne ne ode u stand by mode. Jako iritantno...Inace koristim 32 bitnu verziju Windows 7 ultimate.

Zatim kad ponovo pokrenem laptop slika mi se prvo pojavi na ekranu od laptopa makar sam u Catalystu iskljucio taj display, a onda se upali i vanjski monitor samo sa rezolucijom koja mi je na laptopu. I onda opet moram palit Catalyst i namjestit sve iz početka.

Jel imao tko slicnih problema i da li ima tko kakav prijedlog da rijesim ovaj problem?
BorisPK87 je offline   Reply With Quote
Staro 20.05.2010., 11:23   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
U "Power option" opcijama, namjesti da se zatvaranjem lid-a ne gasi monitor.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.05.2010., 12:38   #3
BorisPK87
Premium

BorisPK87's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Poigrao sam se malo sa meniem od monitora i rijesio problem. "Auto source" sam sa "auto" prebacio u "manual" i sad je sve ok.
BorisPK87 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno