|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Monitor spojen na laptop se kasno isključuje
Pozdrav! Spojio sam Samsungov monitor model p2450h na latop HP probook 4510s preko DVI>HDMI kabela i javljaju mi se sljedeci problemi: preko Catalyst sofvera si odaberem vanjski monitor kao glavni monitor, a monitor na laptopu iskljucim jer mi tako trenutno odgovara. Odaberem rezoluciju i sve bude ok dok recimo ne poklopim laptop i ne odem u stand by mode. Vanjski monitor jos jedno 2-3 minute bude upaljen sa crnim ekranom ali u gornjem lijevom kutu se javlja kvadratić sa oznakom HDMI u sredini, pa zablica ekran pa se pojavi novi kvadratic sa natpisom ANALOG, pa opet zablica i pojavi se novi kvadratic sa natpisom DIGITAL, pa opet HDMI i tako dobrih 2-3min dok se ne ne ode u stand by mode. Jako iritantno...Inace koristim 32 bitnu verziju Windows 7 ultimate. Zatim kad ponovo pokrenem laptop slika mi se prvo pojavi na ekranu od laptopa makar sam u Catalystu iskljucio taj display, a onda se upali i vanjski monitor samo sa rezolucijom koja mi je na laptopu. I onda opet moram palit Catalyst i namjestit sve iz početka. Jel imao tko slicnih problema i da li ima tko kakav prijedlog da rijesim ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U "Power option" opcijama, namjesti da se zatvaranjem lid-a ne gasi monitor.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Poigrao sam se malo sa meniem od monitora i rijesio problem. "Auto source" sam sa "auto" prebacio u "manual" i sad je sve ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|