|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Tekst problem!
Koji program bi prepoznao skenirani tekst kao tekst, a ne kao sliku tako da taj tekst ponovo mogu uređivat u npr. Wordu ili sličnom programu? Trebam u komp stavit prilicno velik broj stranica iz knjige pa sam mislio da si malo olaksam i skeniram to pa kasnije samo uredim u kompu! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Neznam sad kak se program točno zove, uglavnom radi svoj posao dobro osim što ne prepoznaje dijakritičke znakove (čćšđž). Kad skužim kak se zove budem rekel ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Abbyy Fine Reader 6.0 i prepoznaje sve znakove pa tako i ČĆŠĐ. Ostale programe ne moraš ni isprobavati. Ovaj je najbolji. Ja sam ih isprobao veliki broj.
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Skoro da bi se slozil sa RAKom, ali Fine reader 7.0 je vjerojatno bolji, tak ak nealetis na njega mozes i njega probat... ![]()
__________________ |
|
|
#5 |
|
Premium
|
Evo bas skidam fine reader 7.0 pa cu ga probat! Ima ga prilicno -37,5 mb ali skida se polako! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
Moram priznat da mi se program jako svida i posao radi fenomenalno! zna procitat i neka slova koja ja rukom malo ljepse napisem! Hvala! |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|