|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
9200 se
Imam atijevu 9200 se graficku karticu,zanima me jel bi mogao podignuti radni takt graficke sa ati omega driverima? Jer naprimjer u nfs underground 2 na pola kvalitete detalja i rezolucijom 800X600 u nekim mapama igre mi trza! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Možeš,ima u njima opcija za dizanje frekvencija ali možeš si i skinuti riva tuner il nešto slično,ipak je manje MB od drivera. A ovo što ti trza je sasvim normalno,to je slaba kartica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
9200 je loša grafička a ova ti je koš SE ... dakle slabiji brat od slabijeg brata i još vjerovatno uparen sa 64-bitnom memorijom ... moj savjet ti je ne diži clock niti RAMa niti GPU da je ne uništiš jer nečeš dobiti skoro pa niš, već je lagano "utopi" negdje i sada će Božić i Nova pa će valjda nešto pod bor ...
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Bez ljutnje ali budi sretan sta uopce igras NFS underground 2 na tako slaboj kartici koja gotovo da nije ni za uredsku primjenu i zalud ti je sad amd athlon xp 2400+ 512 mb ddr Jedino za gledat filmove,word,internet i muziku. Neznam kako se ljudi odluce kupiti graficku od 300kn a misle igrat ige na tom kompu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
nekim ljudima je vazno samo da igra radi, nije bitno kako.......(boli ih k oce li igru podizat na 400Xnesto ili 1200Xnesto i boli ih k oce to stekat ili nece.... kao sto se prica dolazi BOZIC.... to fino elegantno "pokloni" (uvali) nekom frendu za neku sitnu lovu (sto vise to bolje) (ovisi koliko je frend glup i ovisi o tome gdje mu tata radi) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|