|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Zaledi komp
POzz Neki dan digo sistem (xp sp 3) na kompu i kad sam instaliro drajvere za graficku odjednom se pocne kao da se ugasi monitor crno sve bude i onda se vrati slika i tako citavo vrijeme dok ne zakoci skroz(zaledi sve) i moram reset. Gradicka je GF4-MX-440 64 mb,256 ddr,Mb asrock k7s8x... Ocistio sam ga skroz od prasine, probo druge drajvere,grafa mislim da je uredu jer je radila prije formatiranja. Jel moguce da je do drajvera od graf jer neznam kojem sam darajvere prije imao?? EDIT: Ovo sam naso potpuno ista ploca i graficka http://webcache.googleusercontent.co...ient=firefox-a Zadnje izmijenjeno od: SUX. 17.05.2010. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
koliko se sjecam kada sam isao na device manager(ili je pod settings) displax adapters pisalo mi je GF mx 440 (Microsoft corporation) a sad mi ne pise Microsoft corporation |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Poz Moje iskustvo sa starim konfama i xp sp3 nije dobro.. ugl.. vido sam da je komp radio sporo i loše.. a da ne pričam o ovakvim hardverskim andegdotama.. pa sam osustao os sp3 Moja parola... : treba spariti adekvatno operativni sistem sa adekvatnim hardwerom.. mada se ne držim toga.. Probaj staviti sp2... Ja sam stavljal sp1 na one 200 Mhz.. i radilo je . e da zanimljiov je bilo viditi 7-micu kako radi sa s3 Trio ![]() Ako je hardwer stvrno ispravan.. a ne vidim zašto nebi /*osim možda zub vremena*/ onda probaj sa starijim driverima.. jer. manji su.. a nečeš u novijim verzijama niš novije skinuti.. jer driveri se ne nadograđivjau /*ne izlaze novi za dotične stare modele*/ ako su dotjerani do Prihvatljivog rada! Poz! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|