Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.05.2010., 19:04   #1
komax
Registered User

Datum registracije: May 2010
Asus P5Q SE2 - šum u zvučnicima

Pozdrav, nedavno sam kupio maticnu plocu Asus P5Q SE2 uz koju imam procesor Intel Pentium Core 2 Duo E7500. Uglavnom instalirao sam sve najnovije drajvere proizvodjaca maticne pa tako i integrisane zvucne karte. Za konfigurisanje zvuka sluzi VIA HD Audio Deck-a. E tada su poceli problemi sa zvukom. Imam zvucnike Genius 5.1 i konstantno mi se iz njih cuje jak sum. Kada ih iskljucim sa ploce ne daju nikakav sum dok ih ukljucim na rear panel opet strasan sum. E sad, ako ih iskljucim na duze vrijeme pa ih ukljucim oni rade normalno, dok sljedeci put resetujem ili ugasim racunar prilikom podizanja sistema opet taj uzasni sum. Prije ovoga sam imao Gigabyt maticnu plocu i zvucnici su radili besprijekorno. Ne znam sta da radim, pa me zanima da li je neko imao slicne probleme.
P.S. u Device Manager pod sound controlers mi okazuje pored instaliranih VIA High definition audio i to da su mi instalirano ATI HD definition audio device (Imam graficku Gigabyte ATI HD4670), ne znam da li to nesto znaci.
komax je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno