|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Čudan problem sa zvukom
Imam jedan čudan problem sa zvukom za kojeg neznam ni kako bih ga počeo rješavati. Radi se o tome da svakih 10-30 minuta, zvuk se poremeti na taj način da se izmiješaju kanali. Tj. zvuk koji pripada prednjem lijevom zvučniku izlazi iz stražnjeg lijevog. Zvuk iz centralnog zvučnika izlazi iz subwoofera itd. Ako priključim slušalice u prednje izlaze na kučištu ili u aplikaciji koja koristi zvuk promijenim postavke, zvuk se normalizira. Stvarno neznam što uzrokuje ovaj problem niti neznam odkuda bih počeo rješavati ga. Radi se o zvučnoj kartici SoundBlaster X-Fi Xtreme Gamer, OS je Windows 7. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
jesi pokušao instalirat zadnje drivere za svoju zvučnu,ovo mi se čini kao softverski problem koji bi mogli driveri uzrokovat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
To sam i ja pomislio jer Creative Labs je imao dugo problema s driverima za Windows 7. Uključio sam njegov auto-update i sve sam skinuo što mi je ponudio. Jedino da sad idem sve uninstalirat pa probat nać zadnje drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
probaj ništa te ne košta ili ako neće sa novijim driverima probaj malo starije recimo za verziju ili dve možda je u novim driverima problem. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 11.05.2010. u 10:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|