|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Tiho klikanje?
Evo mene i ovdje sa pitanjima o akustici. Tražim miša da što manje buči kod klikanja. Znam da nema bešumnog miša, imali kinezi neki pokušaj, ali navodno ima neke druge mane.... Znači, ne tražim bešumnog, već što tišeg ili barem da ima "mekši" klik. Do 150 kuna. Ne treba imati ništa osim dva gumba i skrol...ne gejmam, neće biti na kompu za web, već čisti rad u Photoshopu i sličnim programima, ali je rad uglavnom u kasnim satima kada se svaki šum čuje.... Optički, laserski svejedno....dpi, svejedno samo da je 500+ dpi....čak mi niti ne pašu preosjetljivi sa 1000+dpi.... Negdje sam pročitao da su od "običnih" miševa microsoftovi među tišima??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Sjećam se da je već bilo govora o tome ovdje na forumu, samo što se nemogu sjetit u kojoj temi.(ugl. nisam imao previše sreće sa tražilicom) Čak su bile neke ideje o samoj modifikaciji tipkala na mišu. E sad neznam kolko je to bilo pouzdano i efikasno.
![]() |
#5 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
MX Air?
![]() |
#6 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 30.04.2010. u 13:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|