|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
WLAN od T-HT DT T-COM ili kako već.....
Ima li tko sa foruma ht-ov wlan? Kolika je brzina veze sa adsl modemom? Ima li nekada problema? Jel jednostavno spojiti 2 kompa i kako?(treba li 2 modema ili je dovoljan jedan i wireless kartica)? Ajd pišite nešto, stari je dobio onaj papir od dt ht tht i zaokružio na blef 368/64 i wlan valjda (to mi je jedino znao reći), pa mi to valjda dolazi ovaj mjesec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
vjerojatno mislis na brzinu 384/64!ne znam za ostalo ali radilo bi ti da stavis u svaki komp wireless karticu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
T-scum! frend ima Wlan i veli da je OK, Ali zakj od Tscuma kad s emože i zet od iskona malo je jeftinije i niej Tscum
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Nekidan me zovne frend i kaže da je uzeo WLAN u HTa. Instalirao je sve, ali ne radi... Ja dodjem, ponovo sve instaliram, i stvarno ne radi. Još jednom prođem upustva i, sve je podešeno kao treba. Ne znajući kako dalje, zovem HT. Oni isto, korak po korak, ali sve je podešeno kako treba. I resetiram router, i ponovo sve instaliram, i isto. I znate što su gospoda na kraju rekla:: " Zovite Siemens ". "Ali gospodine, ja nisam kupio u Siemensa WLan, nego u Vas", a oni će " Mi Vam ne možemo pomoći, zovite Siemens!!!" Ja mislim da sama nova boja govori o njima sve:: P E D E R I!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ma t-cum je super ![]() gamad retardirana, frendu donesu taj router o čijoj kvlatiteti nebi htio, mislim sam pogled na sucelje i vec mi se riga... uglanvom nisu ga opce podesili tj. nisu upisali neke vrjednosti za dsl i to nije radilo 45 min smo se jebali i onda mi sluzba za korisnike kad su se udostojili javit kaze da trebam 3 borjcica promjenit i to ko iz topa, otico napamet zna tip problema ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Može li mi netko objasniti podrijetlo izraza T - CUM ?!?!? CUM znači .......:confused:
![]() |
#9 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
......... ![]()
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
ADSL - sitnice koje život znače
od prije par dana imam ADSL u firmi i sve radi o.k. imam ISDN/ADSL dLINK-ov DI-304 router - potrebno je u routeru samo podesiti default gateway na 198.162.1.1 (moguće je da drugi ADSL modemi imaju neku drugu IP adresu) - username za spajanje na ADSL treba biti u formatu: "korisničko_ime"@htnet-dsl
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
t-com WLAN
dobije se siemensov gigaset WLAN router ima 4 porta za spajanje računala žicom ili bežično ako imaš WLAN karticu u kompu žica je zakon ako nije previše kompliciratno razvlačiti mrežni kabel
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|