|
![]() |
#31 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Evo mojih iskustava s par podloga ako nekome budu koristila, fUnc 1030 - stara podloga (moglo bi se skoro reci legendarna podloga od prije nekih 7-8 godina) koja se vise vjerovatno ne moze niti naci. Dvije sam poderao i odlicne su bile. Mana joj je bila sto se strasno brzo trosila Razer Exactmat - meni osobno sranje od podloge samo takvo. Odvratna na dodir jer je hladna, trosi nozice misa naocigled. I mikroskopsko zrnce prasine na njoj izaziva odvratno struganje misa. Razer Goliathus - imao sam Control verziju. Moja prva cloth podloga i bio sam zaista odusevljen njom. Mis jako lijepo klizi po podlozi (naravno ne leti kao po tvrdoj, ali i dalje jako lijepo klizi), podloga se ne mice niti milimetar po stolu. Naravno, s obzirom da je cloth podloga uopce ne dere nozice na misu, kretanje misa po podlozi je necujno, a zrnca prljavstine/prasine ne stvaraju probleme u kretanju misa kao sto je to slucaj sa tvrdim podlogama. Mana je sto rub podloge nije obradjen, pa se nakon nekog vremena pomalo "ofuca" i lagano grebucka zglob ruke Razer Sphex - trenutno ju koristim i odusevljen sam podlogom. Ono sto me odusevljava na podlozi je sto je nevjerovatno tanka, kao da je list papira na stolu i to doslovno. Mis po njoj savrseno klizi, dosta je tiha za tvrdu podlogu i jos uvijek nakon par mjeseci ne trosi nozice misa. Jedino je jako mala (meni ne smeta), pa bi to mogao biti problem nekome tko treba vecu podlogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Na forumu pokusaj komunicirati barem donekle kulturno. Prva recenica mog posta glasi: "Evo mojih iskustava s par podloga ako nekome budu koristila". Nauci se citati sa razumjevanjem prije nego odgovaras, a posebno obrati paznju na boldani dio. To sto ti imas podlogu 3 godine i sto ti je odlicna takodjer nije objektivan kriterij. Ja sam bar napisao da su to "moja iskustva", a ne cinjenice (a iz tvog posta bi se dalo zakljuciti da je cinjenica da su SVE Razer podloge odlicne jer ti imas Mantis vec 3 godine i tko god ne misli tako "trabunja"). Naravno, ako odgovaras meni, ali s obzirom da ne Quotas nikoga, a tvoj post je direktno ispod mog trebalo bi znaciti da odgovaras meni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() EDIT: i ovaj post nije bio namjenjen tebi , nego clanu prije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Haha Rekao bi da je post bio namjenjen meni ? Čemu pitanje kakve sam podloge imao kad u mojem postu piše kakve sam imao. Razer nije najbolji kod izrada podloga, da istina je da kao i miševe,rade super podloge jako visokih cijena ali ove niže cijene su kao i razer miševi, bzvz.... Bez uvrede svim ljubiteljima razera. Dok nisam kupio također G5 Logitecha mislio sam da je razer car u svim klasama, možda i je tamo iznad 600kn ali u klasi 350-500kn mislim da sam nasao pobjednika, također to mislim i za podlogu za miša, do 200kn razer nema tu kaj pričat osim ako te podloge nisu baš za razer miševe no onda to baš i nije nešto komercijalno pametno..... P.S Lako je reci - kupi si onu podlogu tamo blabla ( od 400kn ) ili miša blabla ( od 900kn ) no kad imaš određen budget, nečeš se zabaviti kupujuci kvalitetnu robu od razera. P.S2 - Nisam placen da muljam anti-razer spiku, mislim da imaju vrhunske modele no ne u nižem cjenovnom rangu te da sa ozbirzom na uloženo kuna = dobiveno gube ispred Logitecha i Roccata , barem kod mene..... P.S3 - SVE NAPISANO JE SUBJEKTNIVO A NE OBJEKTIVNO, OCIGLEDNO JER SVAKI ANUS IMA SVOJ OMILJEN TIP WC PAPIRA PA TAKO I OVAJ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo ekipa da malo podignem temu! Kupio sam prije točno 2 tjedna (07.04.2010.) ovu podlogu na ovom site-u! http://www.gameseek.co.uk/pd/PCw8vn0u4z1wr/#prodimg Cijena i proizvoda i poštarine Vam piše tamo! Uglavnom 161 kunu i 14 dana kasnije stigao je paket! Ja sam ju kupio uglavnom zbog dizajna i dimenzija, a kada stignem (Vikend), uploadat ću i nekoliko fotki a možda i kratki filmić da vidite kakva je u usporedbi s mojom dosadašnjom http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208900 te kakav je feeling s novom podlogom! Btw, usporedbe radi imao sam onu MEDIUM veličinu!
![]() |
|
|