Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.03.2010., 22:03   #31
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Evo mojih iskustava s par podloga ako nekome budu koristila,

fUnc 1030 - stara podloga (moglo bi se skoro reci legendarna podloga od prije nekih 7-8 godina) koja se vise vjerovatno ne moze niti naci. Dvije sam poderao i odlicne su bile. Mana joj je bila sto se strasno brzo trosila

Razer Exactmat - meni osobno sranje od podloge samo takvo. Odvratna na dodir jer je hladna, trosi nozice misa naocigled. I mikroskopsko zrnce prasine na njoj izaziva odvratno struganje misa.

Razer Goliathus - imao sam Control verziju. Moja prva cloth podloga i bio sam zaista odusevljen njom. Mis jako lijepo klizi po podlozi (naravno ne leti kao po tvrdoj, ali i dalje jako lijepo klizi), podloga se ne mice niti milimetar po stolu. Naravno, s obzirom da je cloth podloga uopce ne dere nozice na misu, kretanje misa po podlozi je necujno, a zrnca prljavstine/prasine ne stvaraju probleme u kretanju misa kao sto je to slucaj sa tvrdim podlogama. Mana je sto rub podloge nije obradjen, pa se nakon nekog vremena pomalo "ofuca" i lagano grebucka zglob ruke

Razer Sphex - trenutno ju koristim i odusevljen sam podlogom. Ono sto me odusevljava na podlozi je sto je nevjerovatno tanka, kao da je list papira na stolu i to doslovno. Mis po njoj savrseno klizi, dosta je tiha za tvrdu podlogu i jos uvijek nakon par mjeseci ne trosi nozice misa. Jedino je jako mala (meni ne smeta), pa bi to mogao biti problem nekome tko treba vecu podlogu.
Tumor je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2010., 22:05   #32
pdx
Premium
Moj komp

pdx's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
koje si ti to imao razer podloge da su lose bile ? ja imam RAZER MANTIS preko 3 godine , odlicna je podloga. neznam sta trabunjas , nije podloga kriva ako ti nepase
pdx je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2010., 22:13   #33
Tumor
Moj komp

Tumor's Avatar

Citiraj:
Autor proudixz Pregled postova
koje si ti to imao razer podloge da su lose bile ? ja imam RAZER MANTIS preko 3 godine , odlicna je podloga. neznam sta trabunjas , nije podloga kriva ako ti nepase
Doma svojima reci da trabunjaju.
Na forumu pokusaj komunicirati barem donekle kulturno.

Prva recenica mog posta glasi:

"Evo mojih iskustava s par podloga ako nekome budu koristila".

Nauci se citati sa razumjevanjem prije nego odgovaras, a posebno obrati paznju na boldani dio.
To sto ti imas podlogu 3 godine i sto ti je odlicna takodjer nije objektivan kriterij. Ja sam bar napisao da su to "moja iskustva", a ne cinjenice (a iz tvog posta bi se dalo zakljuciti da je cinjenica da su SVE Razer podloge odlicne jer ti imas Mantis vec 3 godine i tko god ne misli tako "trabunja").

Naravno, ako odgovaras meni, ali s obzirom da ne Quotas nikoga, a tvoj post je direktno ispod mog trebalo bi znaciti da odgovaras meni.
Staro 03.03.2010., 22:23   #34
pdx
Premium
Moj komp

pdx's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
Doma svojima reci da trabunjaju.
Na forumu pokusaj komunicirati barem donekle kulturno.

Prva recenica mog posta glasi:

"Evo mojih iskustava s par podloga ako nekome budu koristila".

Nauci se citati sa razumjevanjem prije nego odgovaras, a posebno obrati paznju na boldani dio.
To sto ti imas podlogu 3 godine i sto ti je odlicna takodjer nije objektivan kriterij. Ja sam bar napisao da su to "moja iskustva", a ne cinjenice (a iz tvog posta bi se dalo zakljuciti da je cinjenica da su SVE Razer podloge odlicne jer ti imas Mantis vec 3 godine i tko god ne misli tako "trabunja").

Naravno, ako odgovaras meni, ali s obzirom da ne Quotas nikoga, a tvoj post je direktno ispod mog trebalo bi znaciti da odgovaras meni.
moj post nije bio "ofenzivan" tako je ispalo , nisam namjeravao da tako ispadne nema se razloga svadjat radi j***** podloge : )

EDIT: i ovaj post nije bio namjenjen tebi , nego clanu prije
pdx je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2010., 22:30   #35
Tumor
Moj komp

Tumor's Avatar

A sorry na ofenzivnom odgovoru
Staro 04.03.2010., 00:32   #36
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Haha
Rekao bi da je post bio namjenjen meni ?
Čemu pitanje kakve sam podloge imao kad u mojem postu piše kakve sam imao.
Razer nije najbolji kod izrada podloga, da istina je da kao i miševe,rade super podloge jako visokih cijena ali ove niže cijene su kao i razer miševi, bzvz....

Bez uvrede svim ljubiteljima razera.
Dok nisam kupio također G5 Logitecha mislio sam da je razer car u svim klasama, možda i je tamo iznad 600kn ali u klasi 350-500kn mislim da sam nasao pobjednika, također to mislim i za podlogu za miša, do 200kn razer nema tu kaj pričat osim ako te podloge nisu baš za razer miševe no onda to baš i nije nešto komercijalno pametno.....

P.S
Lako je reci - kupi si onu podlogu tamo blabla ( od 400kn ) ili miša blabla ( od 900kn ) no kad imaš određen budget, nečeš se zabaviti kupujuci kvalitetnu robu od razera.

P.S2 - Nisam placen da muljam anti-razer spiku, mislim da imaju vrhunske modele no ne u nižem cjenovnom rangu te da sa ozbirzom na uloženo kuna = dobiveno gube ispred Logitecha i Roccata , barem kod mene.....

P.S3 - SVE NAPISANO JE SUBJEKTNIVO A NE OBJEKTIVNO, OCIGLEDNO JER SVAKI ANUS IMA SVOJ OMILJEN TIP WC PAPIRA PA TAKO I OVAJ.
crocro25 je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2010., 20:59   #37
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo ekipa da malo podignem temu!

Kupio sam prije točno 2 tjedna (07.04.2010.) ovu podlogu na ovom site-u!

http://www.gameseek.co.uk/pd/PCw8vn0u4z1wr/#prodimg

Cijena i proizvoda i poštarine Vam piše tamo!
Uglavnom 161 kunu i 14 dana kasnije stigao je paket!

Ja sam ju kupio uglavnom zbog dizajna i dimenzija, a kada stignem (Vikend), uploadat ću i nekoliko fotki a možda i kratki filmić da vidite kakva je u usporedbi s mojom dosadašnjom http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208900
te kakav je feeling s novom podlogom!
Btw, usporedbe radi imao sam onu MEDIUM veličinu!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2010., 17:13   #38
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007

Evo fotki!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Odgovori