Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.04.2010., 17:00   #1
CIS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
ploca se nebudi s 2 plocice ram-a

Pozdrav

Imam jedno pitanje,imam gigabyte p35 ds3r i 2x 1gb cell shock pc2-6400..e sad,ploca izgleda nest zeza,ali nisam siguran..prije sam imao Crucial Ballistix isto 2x1 gb..naravno obadvije memorije su 1066 mhz..e sad,ploca navodno podrzava 1006 mhz memorije..neznam jel mozda problem u tome

Prije dok sam imao crusiale mislio sam da su malo zeznuti od OC-a i toga svega jer su stvarno podosta prosle,ali nabavio sam si cell shock koji isto tako neradi..tj sa jednim keksom mem sve je briljantno ali s dva nikako ne,malo radi malo ne..izluđuje me,isto kao i sa crusialom sto je bilo..pls pomozite sta bi moglo biti ?? nisam probavao kod nikoga drugog jer nemam previse vremena za to,prije sam se bavio svime i svacim ali vise nemam vremena..hvala !
CIS je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2010., 20:16   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Pa jesi testirao na nekoj drugoj masini taj keksic koji ti stvara problem?
Mislim nisam ni vidio na gigabyte sajtu da je uopce cell shock na support listu..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.04.2010., 12:42   #3
CIS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Jesam da na EP45-UD3LR,ali na njoj sada imam Crusiale i rade uredno na njoj..a nema dok drugog keksica zato sto se ploca budi i s jednim i drugim,tako da sam iskljucio opciju da je do rama..da budem iskren nisam ni gledao koje su mem podrzane od strane gigabyte-a ali eto na onoj druoj radi pa mislio sam da ce i na ovoj..jel znas mozda sta bi moglo biti ? flashanje bios bi pomoglo ?? ili jos neke cake..
CIS je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2010., 13:30   #4
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor CIS Pregled postova
Jesam da na EP45-UD3LR,ali na njoj sada imam Crusiale i rade uredno na njoj..a nema dok drugog keksica zato sto se ploca budi i s jednim i drugim,tako da sam iskljucio opciju da je do rama..da budem iskren nisam ni gledao koje su mem podrzane od strane gigabyte-a ali eto na onoj druoj radi pa mislio sam da ce i na ovoj..jel znas mozda sta bi moglo biti ? flashanje bios bi pomoglo ?? ili jos neke cake..
A cuj nista te ne kosta, probaj fleshnut zadnji bios na plocu pa vidi.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno