|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() Eo jucer sam stavio novi proc p4(iako ne vidim vezu s njim i zvucnom karticom) i kad sam upalio komp sve je bilo suepr osim sto mi nije nalazilo moju zvucnu karticu na mojoj maticnoj... MICRO-STAR INC. MS-6788 ![]() i probao sam instl. drivere sa realtekove str. i nista, provjerio je li ukljucena u BIOS, i jest, dx9 reinstalirao... kad udem u Sound and Audio devices>hardware uopce mi je nema tamo a driver je instl. pls pomozite EDIT: zvucna je integrirana na maticnu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Skiha. 13.04.2010. u 18:27. Razlog: fali 1 mali dio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sta kaze device manager?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Sto kaze device manager? Da nekim slucajem nije disejblana u BIOS-u? EDIT: fak nisam refreshao, nino brzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napiši koji točno procesor si imao prije i koji točno sada imaš, moguće da je neka kombinacija s drugačijim FSB-om i otključanom PCI sabirnicom na kojoj je zvučna kartica.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Imao sam Intel Celeron 2.66 GHz a sad imam P4 2.80 GHz.U device manager mi se uopce nije pojavljivala zvucna i ukljucena je u BIOS-u. EDIT: Eo restartao sam komp i sad mi se pojavila u device manageru ali mi ima nekakav usklicnik. EDIT: Kaze mi u Sound and Audio devices ovako: This device cannot start. (Code 10) Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.04.2010. u 20:20. Razlog: spajanje postova > koristi EDIT tipku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fx
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledaj jel postoji novi BIOS, pa ga updateaj ako postoji. Ako ne, resetiraj BIOS na default pa bootaj i vidi da li će raditi. Da li imaš kakve PCI kartice u kompu? Tipa TV ili USB/SATA karticu? One znaju raditi problema ao ih ubaciš u krivi PCI slot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
eo sve radi uredu nakon reseta bios-a. trex hvala puno slobodno lock temu |
![]() |
![]() |
|
|