|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zašto kasne novi Omega driveri
Razlog je isto kao i zadnji puta, samo je ovisnost uzela maha ![]() Veli on ovak: Guys relax, I still alive, is just that I took some time off the normal internet and driver development and I have been playing the WoW open beta too much (but at least I made it to a lvl40 paladin with a horse, look for me in Test Server 10). The good news is that the open beta of WoW ends tonight, so I will have time to work on the drivers (they will be based on the 4.12 beta) and continue my normal life until the official release date of WoW (where u may loose me again ). See you guys later, btw, don't mail me asking for a release date, I won't answer. Ak ništ drugo-sad bar znamo koja će igra ZIHER delati bez ikakvih problema sa novim setom drivera. ![]() Makar-koliko sam čuo i vidio kaj se tiče igranja, dosta ljudi je probalo i 4.11 i 4.12 i vratilo se na 2.5.90. Ja nisam ni probao ta dva seta drivera, sve na "starim" driverima dela super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
a legende... nisam ni ja stigao nove isprobat.. toliko toga se dogada vise ne stignem na sve strane... morat cu se klonirat uskoro ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Zašto kasne novi Omega driveri
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam isto na zadnjim Omega driverima ![]() Sve radi fino i kak treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
vrtim isto 2.5.90 i full sam happy vrtim ih na mobilcu i rade jako dobro orginalni driveri mi postanu nestabilni kod nekih aplikacija...
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|