|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Nemam zvuka na MSI K9N6PGM2-V2 ploči
ovo mi je maticna updateao sam sve drivere ali i dalje nemam zvuka na kompu!!!!????????? u control panelu mi pise no audio device!!!! maticna: Model MSI K9N6PGM2-V2 rnPodržani procesori AM2, AM2+, maksimalno do Phenom II procesorarnZa detalje provjeriti link na dnu rnChipset NVidia MCP61P (6150SE) rnMemorija 2 x DIMM, s podrškom za DDR2 667/800 rnUtori za proširenje 1 x PCI Express, 1 x PCI-EX1, 2 x PCI, 1 x FDD, 1 x IDE, 2 x SATA rnI/O konektori 1 x PS/2 tipkovnica, 1 x PS/2 miš, 1 x serijski, 1 x D-SUB,rn4 x USB, 1 x RJ45, 3 x audio rnGrafika Integrirana, DX9, maksimalno 256 MB rnAudio Da, audio ulaz, izlaz, mikrofon rnLAN 10/100 Mbit rnIEEE-1394 Ne rnIDE/ATA 1 x IDE, 1 x FDD rnDimenzije M-ATX rn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Brucos
Datum registracije: Apr 2010
|
onaj idi u bios i proveri na intergrated devices ili tak nest jel Codec enable ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A sto je u device manageru? O kojem se OS-u radi? PS. Mozda da stavis jos koji usklicnik/uptinik vise bilo bi bolje.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo device
evo ovaj put cu stavit samo jednu . (tockicu) hh |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jul 2009
|
Probaj sa najnovijim driverima sa službenih stranica proizvođača matične. A u BIOS-u pogledaj to pod zvuk što je na enable, dali ima još koju opciju osim enable/disable pa postavi nju ako je ima. I daj screenshoot tog "control panela". |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
najnoviji driveri su na maticnoj a screenshot je poslan vec prije zar se ne vidi devicemenager screenshot sam stavio u prethodnoj poruci |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ocito ti drajveri nisu "sjeli" kako treba, unistallaj trenutne drajvere (sve pocisti) pa install novih.. PS. Jesio kakve codece stavljao i slicno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jul 2009
|
Koliko vidim u device manageru je sve OK, daj screenshot tog di piše "no audio device". Probaj u device manageru stisnuti: "search for new hardware" to je ona ikonica kompjutera sa povećalom. Pa javi šta se dogodilo. I probaj staviti drivere za zvučnu sa cd-a koji si dobio uz matičnu, ako ga imaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Posljednji puta, koje Windowse imaš? Po slici vidim XP, ali je bitno koji service pack...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|