|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Komp se sam pali i gasi!?
Pozdrav, imam problema sa računalom i nikako da sredim to. Upalim komp, na monitoru svijetli narandžasta lampica, ko da nije ni upaljen, nema niti jednog beep-a, niš se ne događa, tak je par sec pa se sam ugasi, pa je ugašen par sec i sam se upali i tak stalno vrti u krug taj proces! A nekad samo znaju biti kratki kontinuirani beepovi. Kaj je to, već sam lud! Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Konfiguracija računala bi dobrodošla.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Mbo Gigabyte EP43-UD3L Cpu Intel core 2 duo E5200 + Box hladnjak Gpu Ati Gainward HD3850 512ddr3 Napajanje Fortron 400W 2GB memorije ddr2 Adata Hdd seagate 320gb Problem je u tome što sam već sve komponente promjenio osim procesora i opet je sve isto, ali nešto mi govori da nije procesor, ali nema kaj drugo biti :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Napajanje stavio ispravno od buraza ništa, matičnu stavio novu novcatu, opet ništa. Aj budem bios probao resetirat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pobroji beepove. Hint: imaš Award BIOS http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50273
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
ako ne uspije reset bios-a onda je procesor kriv, no tada bi trebao biti beep, da ti javi da procesor ne radi. Doduše to govorim napamet, jer meni je matična pištila kad mi je proc bio neispravan (gigabyte P35). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
isccupaj sve iz kucista van i poslozi na stol,malo mi je sumnjivo to sto si mjenjao maticnu i opet ista stvar.......moguce da ima kontakt sa metalnom podlogom od kucista |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa jel si provjerio kompatibilnost ploče i proca?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
istina,ja pogledo sam samo da prima 45 budala,joj isusek koji sam ja klošar,ništa moram gledat druge proceve |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|