|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2010
|
Komp, TV, gašenje
Bok, dakle imam produžni kabel sa zaštitom, koji izgleda ovako: LINK na sliku Dakle problem je sljedeći: Kada je sve spojeno ovako kako je spojeno, kada ugasim računalo automatski mi se ugasi i televizija i nemogu je ponovo upalit, osim ako isključim računalo iz mastera na produžnom i stavim tv tu. PROBLEM 1: Zašto je to tako? Dalje što me zanima je, dali je uredu da svijetli dok je sve prikopčano kao na prethodnoj slici SLAVING lampica, i što ona znači: LINK na sliku2 Thx Zadnje izmijenjeno od: optimus. 03.04.2010. u 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Master of the VCR
Datum registracije: Oct 2007
|
to je izgleda "pametni" produžni koji daje napon na slave utičnice (plave) samo ako ustanovi trošilo na master (crvenoj) utičnici. recimo, upravo kako ti imaš - na master komp a na slave monitor, zvučnici, eventualno printer, skener itd.... kada isključiš komp, produžni obustavlja isporurku napona na slave utičnice pa ne moraš gasiti ostala trošila jedno po jedno... vrlo pametno... e, sad, ima li taj produžni i neke druge "modove", to je vjerojatno pisalo u uputama, jel... ![]() no, kaži što piše kod onog malog (što je to - trimer?) ispod lampica surge i slaving - možda se time može podesiti neki npr. "setup" produžnog? a lampica slaving vjerojatno označava da je neko trošilo priključeno na slave utičnice... valjda... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Apr 2010
|
Da, mora biti tako, ispitao sam, kada prebacim komp na jedan od pomočnih ulaza neradi ništa. Sve skupa sviđa mi se to. Nisam dobio upute s njime nažalost. Dolje piše sljedeće: Switching Treshold lijevo +80W desno -8W unutar je kontroler koji se može onda vrtjet lijevo ili desno Zadnje izmijenjeno od: optimus. 03.04.2010. u 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A onda ove primarne potrošače stavi preko drugog produžnog ili T utikača na tu crvenu utičnicu, a periferiju i ostalo na plave. Gdje si kupio to čudo?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Master of the VCR
Datum registracije: Oct 2007
|
ma to sam i ja pomislio, samo mi baš nije najjasnije kako bi to čudo reagiralo u takvoj situaciji... tko zna kakva je "pamet" ugrađena u njega...
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|