|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
HDD u Acer 5530G crkava?
Pozdrav svima! Imam laptop Acer 5530G i hdd od 320 GB, dok sam surfo internetom odjednom mi se laptop zamrzo i izbacio "plavi ekran" error izbacio i odmah u sekundi resetirao. Sada prije nego pokrene win izbaci da moram kliknut F1 te S.M.A.R.T izbaci da hitno napravim back up podataka da je moguć gubitak! U Everestu mi izbaci ovu grešku: Reallocated sector Count??? Jel zna netko jel to problem i da li mi prijeti gubitak podatak i umirenje HDD ![]() ![]() Laptop nikada nije pao niti sam ga negdje nosio, non stop stoji na stolu tako da nije moglo doci do nekog ostecenja! Unaprijed svima hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hard rikava. Spasavaj sto stignes,
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Rjesenje ti je br. 1. da napravis backup podataka, budes li i dalje (testirao/popravljao/chekirao hdd itd.) sve ce biti manja mogucnost da ista vidis od njega. Pa sad odluci sto ces prvo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
HD tach mi nece radit jer imam Windows 7 instalirano ![]() Nije mi jasno da iz čista mira se to moglo dogodit a laptop je star 1,5 god. i da tu nema nikakvo rjesenje da se to popravi nego samo da kupim novi disk a ovaj da bacim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Upravo tako. Nema popravka. Destination recycle bin.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|