|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Gigabyte GA-P35-DS3E rev.2.0 - flash BIOS-a nije uspio
Pozz. ovako: išao sam updejtat bios i nešto je pošlo po zlu ![]() ![]() vadio sam bateriju, ali bez uspijeha ![]() Ploča je mrtva ili se da oživit ?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ako se ne varam sve Giga ploce imaju dual bios tako da bi se ovo trebalo dati popraviti. Prvo sto trebas je iscupati kabal iz napajanje, izvaditi bateriju, napraviti CMOS reset od nekih par min, vratiti bateriju i probati upaliti komp. P.S. Da li je ploca imala OC postavke prilikom flashanja?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li onaj CD što si dobio s pločom? Probaj njega ubaciti iako ne vjerujem da će ga očitati kad se stalno resetira... Ako ništa ne uspiješ, odnesi reklamirati. Dual BIOS imaju samo skuplje ploče.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ploča je GA-P35-DS3P Ultra Durable2 FSB1333 Multi-Core CPU DDRII800/1066 http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2625 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
na njihovoj web stranici pise sljedece: Excellent hardware design reinforced BIOS protection through GIGABYTE Virtual Dual BIOS Technology and GIGABYTE BIOS Setting Recovery Technology. ali po mom iskustvu ploca je spreman za servis/rma. mozes probati iskljuciti plocu iz struje na par sati, izvaditi bateriju i sve dodatne kartice, ostaviti samo proc, jednu plocicu memorije (2 slot), graf karticu, izmoliti par ocenasa i probati upaliti plocu. meni sa p45 plocom niti to nije pomoglo pa je isla na reklamaciju... sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
hahaha dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
http://www.wimsbios.com/faq/howtorec...orruptbios.jsp Probaj ovakav flash sa floppy-a.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
ma kupio sam novu plocu GA-EP45-DS5 za 700kn sto se tice stare ploce da se popravit na nekoliko nacina ,samo se meni neda zajebavat, dat cu je u prodaju pa ko ce .... hvala svima na savjetima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|