|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
BSOD zbog tcpip.sys?
Mozda nije najsretniji poodforum, ali ajd.. So, komp mi se restarta svako malo, tek sam sinoc iskljucio automatic restart i danas vidim blue screen koji kaze : tcpip.sys - Address AE1b4C16 base at AE1ADOOO Datestamp 48025cec windows je xp sp3 jedino sto je u nedavno vrijeme radjeno to je igranje sa konekcijama sa programom TCPZ jer sam imao nekih musica taj dan sa netom.. da, instalirao sam i bitspirit jer sam mislio da nije mozda do utorrenta kojeg sam budala isao bespotrebno updateat.. a bitspirit ako se ne varam sam otvori konekcije or something.. ima li itko kakve ideje sto da napravim jer komp se restarta nekoliko puta kroz dan u intervalima "kako kad".. zna radit 5,6 sati, zna se nakon 2 sata restartat.. sinoc sam pogledao neku seriju i komp se restartao 3 puta (pogledao cijelu sezonu doduse ![]() kazem to jer navecer samo utorrent siba.. ja se barem nadam.. prije koji dan mi je komp bio u "garazi" gdje nemam neta i tamo je radio 3 dana 24 sata na dan bez gasenja.. sumnja li netko na nesto? thx 4 help jer ovo je vise izludjujuce.. mozda da prvo probam zamjeniti tcpip.sys sa originalnim.. jel mi moze netko poslat fajl ili moram to uzet sa windows cda? uglavnom, savjetujte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
bas nitko? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nitko jer je po navedenom jasno gdje je problem. Opcije su: - vrati origigi file - nađi uredno modan file - modaj sam ali sa umjerenim "zahtjevima" Origigi file imaš na cd - u (pakiran), razlikuje se obzirom na SP verziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Ja također imam problema sa tcpip.sys-om, ali na Windowsima 7. Restartanje nije tako često, u prosjeku svaki drugi dan i to po prvom paljenju računala. Nakon toga radi normalno. Ima li netko drugi problema s njim na Win7 ili sam ja pehist? (verzija Win7 je build 7600 sa svim updateovima redovito skinutima i instaliranima) Matična ploča mi je Abit KN9S ako možda i to ima veze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|