|
![]() |
#3331 |
Guest
|
Uzmi TV i bježi ![]() Iako nisam još vidio objektivan test. Po dosadašnjem iskustvu ne vidim kaj su mogli novo, a da je užasno loše izmisliti u godini dana! ![]() |
![]() |
![]() |
#3332 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
ma da znaš da i budem, hehe, čekao sam onog nanija sa hd-televizije da izbaci recenziju pa nikako, pa čekam i čekam, ali jedno mi nije jasno, kako je moguće da je x10 skuplji od x20, to mi ne ide u glavu, stvarno, zato sam i bio sumljičav, ne znam ni sam, zbunjuje me, inače u hg-spotu košta 4.800 kn, a x10 je skuplji za oko 100 kn.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3333 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3334 |
Registered User
|
ipak neču stići danas.... u subotu je moja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3336 |
Registered User
|
pa nemam pojima zašto, zato i pitam... x20 je tamo 4.800, pitam lika kaj radi tam kako je moguće da je novi model skuplji od starog, on kaže da je to promocijska cijena, mislim ne da nema logike nego je nema.... mislio sam da je možda ova nova slabija il nešto već, ali sam uspoređivao podatke x10 i x20, i ova nova je bolja u svim segmentima osim kaj nema taj pc utor, i to je to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3337 |
Registered User
|
Iako nisam još vidio objektivan test. Po dosadašnjem iskustvu ne vidim kaj su mogli novo, a da je užasno loše izmisliti u godini dana! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3340 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3341 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
nov sam u ovom području pa imam par pitanja. kupio danas djedu novi tv, panasonic 42x10y. bez čitanja ikakvih recenzija, išao sam instinktivno, gledao kvalitetu slike "od oka" ![]() sad me zanima ovo sa 200h rada u cinema modu ili šta već? čemu to služi? jel to potrebno? nadam se da mi ne zamjerate pošto je tema poduža ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3342 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Samo jednu stranicu se vrati nazad, bilo je potpuno isto pitanje ![]()
![]() |
#3343 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Poz. Trebam savjet za kupnju TVa. Mjesto gdje treba doć tv je limitirano na max 37inchni tv. Pa me zanima preporuka tva 32-37 inchni. Bilo bi poželjno da bude iz tehnomaxa. Tv bi služio za gledanje programa i tu i tamo koji film preko dvda ili usba(dream box). Kućno kino već imam ako je to uopće bitno. Buđet do nekih 7000kn max ali poželjno oko 6000. Unaprjed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3344 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Itko išta o novoj sony-evoj seriji lcd-a lijepog dizajna!? Ja išo neki dan sa prijateljicom i ona kupila bravia 32bx300 najjeftiniji od svih za 3000kn. Ja joj predlagao 32ex5000 ali nije htjela slušati naravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3345 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
@crusher Ako već želiš pravi TV uzmi OVO! Vrlo dobro sve znam o tom lcd-u, a u trgovini sam se već dosta puta uvjerio u njegovu kvalitetu te dizajna te slike. Pogotovo u full HD-u. Za razliku od Philips-ove serije 5000, ova serija 8000, na njoj slika izgleda daleko bolje i kvalitetnije, oštrije, sve zbog 100 Hz-a. Ma nemam šta pričati, televizor je mrak, ima sve što je potrebno ![]()
![]() |
#3346 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo vidim da neko spominje Philips 8404 koji u sebi nosu LG matricu IPS tipa, e pa kada se već želi (po)najbolje od IPS svijeta onda je to Panasonic i to npr. TX-L37G10E. Ipak ja bi ispred toga svega prednost dao gore navedenoj plazmi osim u slučaju da se TV bude koristit kao monitor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3347 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
Sry ako vračam temu iz starih dana. Naime frend me je pito da mu kažem šta u Tv-u "Panasonic TX-L19X10E" znači TX-L19X10E. A pošto ja nemam pojma, bio bih zahvalan ako netko može objasnit sve te čudne brojeve i slova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3348 |
Registered User
|
evo ekipo, dans stiže x20, pa kud puklo da puklo, sad je gotovo, heheh, sad samo čekam nanijevu recenziju da vidim postavke u prvih 200 sati, ali mislim da se ne bi trebalo značajnije mjenjati u odnosu na x10... javim se s komentarima, laičkim naravno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3350 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Molim pomoc - sta znace oznake na Panasonic TV-u TX-L19X10E
Ekipa, dali mi netko tko se kuzi dobro u TV-e moze objasniti detaljno sta znace oznake na Panasonic TX-L19X10E TV-u!? Znaci trebam opis svih znakova, stvarno mi je vazno... ![]() Zahvaljujem unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3351 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
TX-L19X10E. L19 ti je velicina znaci 19" x10E ti je serija
![]() |
#3352 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3353 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
TX - oznaka za lcd tehnologiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#3354 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3357 | |
Registered User
|
Citiraj:
a impresije su sve super, odlična slika, boje, ma mrak, čini mi se da ne može bolje, a i poboljšan je dizajn vanjski, stavio sam na mode: filmski, to je isto kao i cinema, po logici, jer postoji i neki true cinema.... toliko od mog laičkih impresija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
Premium
|
@ davorije Onu su preporučene postavke nakon prvih 200 sati rada i to za X10, u prvih 200 sati mora ići Cinema mod te kontrast i svjetlina na najviše 50% maksimalne vrijednosti, a iza toga možeš kako bude pisale preporučene postavke za X20 u budućoj Nanievoj recenziji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 | |
Registered User
|
Citiraj:
dobro da sam pitao, ja sve nafrizirao.... idem odmah smanjit... |
|
![]() |
![]() |