|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
pc se gasi sam od sebe
Procesor: Intel Core 2 Duo E 7400 2.80 GHz Matična Ploča:Gigabyte GA-P43-ES3G/DDR2 Grafička kartica:nVida GeForce 9500 GT Super + /1 GB/DDR2 RAM memorija: Kingston 2 GB 1066 MHz HyperX KHX8500D2/2G DDR2 Hard Disk:HDD SATA2 7200 320 GB WD Caviar Blue WD3200AAJS/8MB Optički uređaj ![]() Napajanje: Napajanje ANS JNC ATX 500W P4, 4018 Kad god krenem da igram igricu ili da gledam film pc se ugasi sam od sebe. Instalirala sam CPUID Hardware Monitor i on mi za procesor stalno pokazuje temp. od 70 stepeni pa naviše kad krenem da gledam film ili da nešto učitavam. A min temp je oko -25 step. Da li se gasi zbog pregrevanja i kako to da rešim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
moj ti je savjet kupi pošteno napajanje jer ovo : Napajanje: Napajanje ANS JNC ATX 500W P4, 4018 je katastrofa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne samo da je napajanje katastrofa, nego je još i grafa u tom rangu. Njoj tih 1Gb DDR2 ne služe ama baš ničemu. Prodaj je i nabavi polovnu 4670/48xx ako misliš zaigrati koju igru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|