|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
BSOD pri gašenju računala !
Pozz.. Konfiguraciju napamet ne znam (postat ću kad dođem doma). Pojavljuje se BSOD kad se računalo gasi (ne svaki put) nakon "windows is shutting down". U Minidump folderu nema minidump file-ova, tako da ne mogu debugirati. Izvrtio memtest>OK, HDDregenerator>2 bad sectora riješena,viroze nema. Možda je netko imao jednaku situaciju,pa bi dobro došla neakva smjernica ![]() Eo slike : ![]()
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Moguće da je RAM slot na ploči krivac, probaj uvaliti module u druge memorijske utore na ploči. Btw. koji OS je u pitanju?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Od nonine sestre kunjado
|
XP SP3, probao više ramova u različite slotove... ![]() Probao maknuti flopy,mrežu,zvučnu,,ostali samo ram 1Gb kingmax, grafa i proc. Puknuo bih nove winse, ali nekako mi hardver smrdi,, bo...
![]() |
#5 |
Od nonine sestre kunjado
|
Da, probao sam u drugi sata slot,isto. Ploča :Asrock K7Upgrade-600 Amd Sempron 3000+ 1.8 1 Gb Kingmax Radeon 9550 Danas gasio 25 puta> sve OK, 26-ti BSOD nakon shutting down-a , u event viewer-u ništa.
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Stop: 0x0000000A IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Ako nije hw onda je sigurno neki drajver u pitanju. Nagradno pitanje: Koji ? Na kraju ćeš morat dignit goli os i svako x dana (da imaš vremena testirat) dodat po jedan hw drajver a na kraju i sw (mnogi programi imaju sistemske drajvere). Obavezno poštuj ispravan raspored instalacije, više puta spominjan na forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Od nonine sestre kunjado
|
![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|