|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Novi Intel E6500 i ASRock G41MH-GE ne rade u paru
Ubo sam neki dan novi proc i maticnu. E6500 i Asrock G41MH-GE Spojio sam gore staru 8800gt grafu, 2x 2gb kingmax ddr2 800 ram, hard i komp se upali svi ventilatori se vrte, svijetle 2 ethernet ledice, al nema slike na monitoru nikakve, ni bios ni nis..probam spojit kabel od monitora u integriranu grafu, i opet nista, probam sa 2 druga napajanja, opet nista, probam drugo kuciste opet nista.probam drugi monitor, opet nista. Vratim maticnu nazad u ducan reko nema slike, da bi ju oni testirali i javili mi da njima normalno radi, usli u bios i sve....danas ju pokupim i opet mi nema slike lol ak ima neko nekakvu ideju koja bi pomogla, častim kebabom ![]() edit : ne cuje se ni nikakvo beepanje, samo zvuk ventilatora |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
assrock. ![]() ugl, provjeri da je sve dobro spojeno opet, makni sve što ti ne treba bit spojeno samo da možeš do biosa doć i onda jednu po jednu spajaj komponentu i vidi šta puče. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
sve sam probo pospajat i odpajat, uglavnom gledam sad na njihovom sajtu popis procesora koje ta maticna podrzava i nema e6500 LOL, jel moguce ?? http://asrock.com/mb/cpu.asp?Model=G41MH-GE |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ali ima Wolfdale 6300 tak da bi i ovaj trebal radit
|
|
Oglas
|