|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
DFI cw35s - gdje skinuti driver za integriranu VGA?
Ovak .Imam dosta star komp (jer za novi nemam love). MP je dfi cw35s i na sebi ima VGA.Nasao sam sve drivere i instalirao ih ali mi max rez za monitor nudi 1027x768. A moj philips 192e nudi najvecu rez 1366x768 koju ja ne mogu odabrati. Postoji li alternativa za driver za VGA ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa provjeri ako su se instalirali driveri za grafu ili su ostali genericki od windowsa. I fino bi bilo da se stavi link na MB kod ovakvih pitanja. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
To je ova MBO, ako se ne varam: CW35-S DFI Taj integrirani stari čipset i ne može raditi na većoj rezoluciji. Kupi neku PCI GF4 MX karticu i sistem će ti raditi bolje i moći ćeš ruknut veću rezoluciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Btw, ako ne kuzis moje pitanje, citaj opet ili poslusaj dizelasa. Citiraj:
![]() Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma nema pomoći s tim integriranim čipsetom, to no ne može normalno raditi po WinXP. Još ko za kurac nema ni AGP-a ta ploča. Ja bi to ruknuo van i nabavio ploču sa AGP-om(cca 50kn skupa s nekim PIII Coppermineom)) i odmah imaš više jeftinijih mogućnosti tipa polovna AGP R9200SE koja se kupi za cca 50kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|