Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.02.2010., 09:21   #1
bostos
Registered User

Datum registracije: Feb 2010
(riješeno) Signal cable is not conected

pozdrav,sinoc sam bio na netu i komp se odjednom sam resetirao i pise cant read disk pa sam pomislio da je ili virus ili je riknuo hard i ubacim drugi hard na kojem sam imao linux i windowse ali kad dodje do dijela kad treba izabrat os ne reagira tipkovnica pa posto je linux prvi on pokrene linux i sve radi ali ja hocu windowse pa reko idem ih insalirat ponovo i odem u bios i namjestim da mi boota sa cd-a i cim sam izasao iz biosa pojavi se na ekranu signal cable is not conected i kad upalim komp ne cuje se vise onaj pozdravni zvuk windowsa a inace sve radi,dvd radi i svi ventilatori se vrte,nije mi jasno,inace komp je stariji 800mhz procesor,1gb rama,grafigka je 128mb,molim pomoc,hvala
bostos je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 13:16   #2
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Na Hiren's boot cd-u imaš nekoliko alata za testiranje harda pa se probaj s time pozabaviti, probaj promijeniti ide kabel (pretpostavljam da je ide, jer nisi napisao konfiguraciju) i na kraju krajeva probaj staviti drugo napajanje. Al prije svega napiši koja je konfiguracija računala.
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.02.2010., 20:08   #3
bostos
Registered User

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor Mr.Black Pregled postova
Na Hiren's boot cd-u imaš nekoliko alata za testiranje harda pa se probaj s time pozabaviti, probaj promijeniti ide kabel (pretpostavljam da je ide, jer nisi napisao konfiguraciju) i na kraju krajeva probaj staviti drugo napajanje. Al prije svega napiši koja je konfiguracija računala.
rijesio sam ,hvala,hard je riknuo
bostos je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno