|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Nova matična ploča radi 5 sekundi i ugasi se
Kupio sam novu matičnu: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=N9gfnjYUinlROPLf Stavio sam na nju athlona x2 5200+, 2x 1gb kingmax 800 mhz ram, segate baracuda 250 gb, nvidia geforce 7900 gt. Imam napajanje feel 500w Složim ja, pokrenem, sve radi ko ura, stavim windowse i sve 5. I idem onda isprobati integriranu grafu, izvadim nvidiu, uštekam u integrušu, pokrenem, radi 5 sec (vrti hladnjake, indikacijsko svijetlo na ploči je ok), i onda crkne. Probao sam s drugim napajanjem, procom, grafom, ramom, i uvijek isto, vrti 5 sekundi i crkne. Napravio sam i ccmos i nema promijene. Matična je pod garancijom, mogu li ja nešto još napraviti ili ide na servis?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako si sve probao kaj si nabrojao, onda nosi na servis ako je pod garancijom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ccmos si napravio tako da si izvadio bateriju na određeno vrijeme il prek jumpera? Preporučio bih ti vađenje baterije, jer meni nije svaki put palilo s namještanjem jumpera. Btw, jel pišti kaj? Također probaj sve spojit van kućišta pa isprobat (čisto da riješiš problem sa eventualnim kratkim spojem)
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Radio sam ccmos i preko jumpera i baterijom, i sve sam slagao na stolu i probao valjda 100 koponenti. Jedino kaj mi pada na pamet je da sam stavio unutra 2x1gb kingmaxa 800 mhz, a na memory suport list nema kingmax od 1gb 800 mhz (malo čudno). Jel moguće da se zbog toga nešto spržilo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|