|
![]() |
#2 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
pogledaj si malo stickye tamo imas sve lijepo objasnjeno:http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=62874,elcon ima samo jedan utor za utp kabel(ispravite me ako grijesim) tako da bi ti preporucio da si kupis neki switch za nekih 100-injak kuna i prebacis modem u router mode...ili jednostavno mozes ta dva racunala povezat s crossoverom kabelom i sherta konekciju,uz uvijet da ti jedno racunalo stalno bude upaljeno.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Da ne otvaram novu temu, buduci da imam slicno pitanje.Krenimo redom, imam komp na kojem je instaliran windows 98, ima lan karticu i wi-fi karticu.Na tu wi fi karticu spojena je antena preko koje se spajam na jednu besplatnu wi-fi tocku.Sada buduci da posjedujem i router Siemens se555 zanima me kako bih tu interner vezu mogao djeliti preko routera ostalim korisnicima koji bi se bezicno sapajali na siemens se555 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
bežično bi se spajali na siemensov wireless ili bi se bežično spajali preko te wi-fi točke odnosno preko računala
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
mislim da se tek od Windows XP-a može napravit bridgeanje konekcija, tako da na taj način mislim da nećeš moć na win98 tebi bi zapravo trebao jedan AP na koji bi spojio postojeću antenu, te koji bi se spajao na tu wifi točku on bi bio spojen kablom na Siemensa, a iz Siemensa onda povučeš kabel do win98 računala, a ostali se spajaju na wireless od Siemensa
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Znaci najjednostavnije i najjeftinije je instalirati na racunalo XP i napraviti bridge preko siemensa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Svakako ce raditi..to je najmanji problem....jos ga spojim na UPS i neka radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|