|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Komp se ne pali, vjerojatno napajanje
RAdi se o Gigabyte 965P-DQ6 rev.1 P4 631 CM 3GHz GeForce8800 GTs ram Transcend2x1Gb DDR2 1066MHz neko kinesko napajanje nije bilo boljeg za uzeti 400W Do prije 3 dana sve dobro, odjedanput smrzavanje slike, nemogu ništa napraviti. Da bi danas idem ga upaliti krene i ugasi se i tako sigurno 2min. jer sam stiskao gumb i otišao tek kad sam se vratio vidim što se događa. Ugasim ga probam upaliti očita mi windows normalno i baci pravi ekran nešto bios, nisam mogao vidjet jer ga je odmah resetiralo. Nakon tog kad krenem upaliti samo mi radu ventilatori jako ni slike ni ničega. Po meni je problem u napajanju jedino je pitanje dali je matična platila. Što vi mislite? edit: Nije napajanje. Nema beepa sa matične. Zadnje izmijenjeno od: joso162. 15.02.2010. u 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dobro misliš, napajanje je ![]() Za svaki slučaj, prije nek kaj odeš kupit bolje, stavi najprije od nekog ko ima provjereno i dost jako napajanje i stavi u svojeg, čisto da se riješiš nedoumica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
Dižem ponovo temu. Nije do napajanja. Sad kad stisnem da se upali radi par sekundi i resetira se i tako stalno. Nekad se ne resetira nego upali ventilatore na max. i tako radi, nema slike ni ništa, ali u 90% slučajeva se resetira. Uopće nema beepova. Računam da bi mogla biti matična? Što da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ukoliko mislite da je do matične, a ima netko tko misli da bi to mogao napraviti neka se javi. edit: Probao sam malo prije ponovno, sad mi povremeno matična da beep, i sve krene normalno, očita windowse i onda se jednostavno ugasi, s tim da nastavi vrtiti ventilator na procesoru, ali na nekim malim možda 200-300 okretaja. Napajanje je novo http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3798 Postoji li ikakva mogućnost da je problem do biosa, jer mi je zadnju grešku bacilo bios error. Jeli moguće downgrade-dati bios bez ulaska u windowse? Znam da sam malo naporan, ali comp mi treba za posao, pa je malo hitno. Zadnje izmijenjeno od: joso162. 15.02.2010. u 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@joso spoji komp van kucista na stolu (ploca+proc+keksic rama+grafa). Napravi clear cmos, disk spoji na drugi SATA prikljucak (mozes i kabel zamjenit) pa vidi sto se desava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve rastavio, pa ponovno spojio, s tim da sam hdd spojio na drugi SATA i izbacio sam flopy i od tad nikakvih problema. U čemu je bio problem neznam, ali sad je sve u redu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|