|
![]() |
#4891 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4892 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Personal Effects Iako nisam ljubitelj drama, ovaj me naslov oduševio, Ashton Kutcher je odlično odradio posao, kraj njega u glavnoj ulozi je Michelle Pfeiffer. Svakako preporuka!
![]() |
#4893 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
Cirque de freak : the vampires assistant guba filmič |
![]() |
![]() |
![]() |
#4894 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4895 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
The International (2009) Solidan film, možda malo pretežak na prvi pogled, ne bi ga bilo loše ni pogledat još jednom da sve dođe na svoje. Dobra i zanimljiva tema, ali imho teška za nekog ko nije u tom svijetu ekonomije, bankarstva, korupcije,... čak bi reka da je šteta šta temu nisu previše razradili pa je film pomalo i dosadan, iako ima dosta dobrih scena i detalja izrežiranih do detalja. Sve u svemu, mislim da je moglo i bolje, al ni ovako nije loše, preporučujem...
![]() |
#4896 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Nešto kao Thick as thieves, ne što se radnje tiče, nego kvalitete filma. Oboje su filmovi koje su se ovuda preporučali barem kao solidna zabava, ja ih iskreno ni jednog ni drugog nisam mogao probaviti. I jedan i drugi su mi tu negdje na razini meksičkih sapunica sa glumom, režijom i dijalozima. Užasni filmovi.
![]() |
![]() |
![]() |
#4897 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Zobieland (2009) -preporuka ![]() Radnja: klanje zobija i još zombija, vrlo zanimljivo moram priznat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4899 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4901 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4902 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#4903 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja s druge strane mogu samo pohvaliti Idiocracy. Film je kompletno u prenesenom značenju i ako ga se tako gleda onda se uviđa skrivena poanta i briljantna kritika na današnje društvo, zapakirano u karikirani, lako gledljiv humor, no ako se u njemu ne traži dublji smisao onda će se većini vjerovatno činiti glup, djetinjast, dosadan i loš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4904 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Pogledao jucer The Jacket. Ocekivao sam nesto drugaciji film, a na kraju je ispala vise drama s elementima fantastike nego triler i horor. Radnja pocinje sa scenama Zaljevskog rata gdje Jack Starks dozivi "nezgodu" zbog koje pati od amnezije. Kasnije ga krivo optuze za zlocin koji nije pocinio i smjeste u psihijatrijsku ustanovu. Tamo pocinje njegovo "mucenje" sa eksperimentalnom terapijom. Da ne bi sad otkrio previse napomenut cu da je prica (iako ne tako nova) zanimljiva kao i pristup temi. Radnja nije linearna i ima dosta neobicnih scena, vracanja kroz sjecanja... Ja volim elemente fantastike, a onima koji ne vole takve filmove vjerojatno se The Jacket nece svidjeti. Glumci su uglavnom dobro odradili svoj posao, pogotovo Adrien Brody i Kiera Knightly (prilicno dobro prilagodjen naglasak) i sve u svemu jako dobar film. Ako vam se svidio Machinist pogledajte i ovaj. Ne kazem da su isti, ali ima nekih slicnosti. I jos jedna preporuka pogledajte Jacob's Ladder ako vam se svidi ovaj film. Malo mracniji, ali jako zanimljiv film.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4905 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4907 |
Buying Bitcoin
|
Može mi netko reći kako se zove onaj američki film, ne tako stare produkcije, kada Amerika i Rusija zarate i počmu letit bojeve glave jer im je netko podvalio incident koji je sve to pokrenuo? Čini mi se da se zove nešto poput The greatest threat ili tako nešto, ne mogu se sjetit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4908 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4909 |
Buying Bitcoin
|
Nope... EDIT: našao ga - The sum of all fears P.S. Nakon dugo vremena pogledao ponovo odlični Mel Brooksov "History of the World: Part I", šta reći, meni odličan film, humorističan, zabavan, itd. 7.5/10 Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 17.02.2010. u 02:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4912 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4913 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Edge Of Darkness - Odlična thriller/drama.Mel Gibson je ono,predobro odradio posao i film je vrijedan svake sekunde gledanja.Odlična priča,odlična gluma.Svakako preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4914 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4915 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4916 |
Premium
|
Na kraju pogledao The Hangover http://www.imdb.com/title/tt1119646/ Jedna od najboljih komedija koju sam pogledao u životu! ![]() odličan trailer ![]() ">
![]() |
#4919 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
neki dan sam u kinu pogledal Sherlocka film je predobar, radnja je malo nategnuta, ali na kraju se sve razjasni...lagano me podsjeća na Iluzionista koji također zaslužuje čistu desetku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4920 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pogledao Collateral, baš ono što sam tražio, jednostavan akcijski triler, u zadnje vrijeme gledam sve neke čudne, komplicirane filmove. Ovaj mi je baš koristio, mozak na pašu i opustim se. Neda mi se puno pričat o filmu jer vjerujem da ga je većina gledala 8/10 BTW odlična stvar u soundtracku http://www.youtube.com/watch?v=MszdZ...eature=related
![]() |
|
|