|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Wirelles pitanje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nije ti to do jačine signala, nešto drugo je problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
isključi torrente pa onda pukni speedtest. 500ms ping je nemoguće imati čak i sa jednom crticom na wirelessu edit. nadam se da si stavil neku vrstu enkripcije na mrežu, možda ti susjed nešt skida ![]() edit2. pokreni cmd i nutra ukucaj "ping 192.168.1.1 -t" ili "ping 192.168.0.1 -t" (jedan od toga bude ti javljal ping) nakon jedne minute pritisni ctrl+c i javi koliki ti je prosječni ping prema ruteru |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
...što bi moglo biti (osim da mi je to možda stvarna brzina veze) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
...ne skidam još ništa...to je friška instalacija maxadsla...par sati ovo su mjerenja sa servera u Mariboru: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
usb stickovi su losiji od pravih pci wireless kartica;koliko ti udaljen od routera(u metrima cca i koliko zidova)?imas velik ping prema routeru,vjerovatno je problem u tebi,spoji se zicano ako mozes pa opizdi speedtest |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
imho, te razlike usb wlan vs pci wlan su mitovi meni bolje rade usb kartice nego PCI ![]() @tintin instaliraj netlimiter pa pogledaj kolko bandwidtha ti "ždere" komp ili reinstaliraj drivere za stick |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: tintin. 12.02.2010. u 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: tintin. 12.02.2010. u 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: tintin. 12.02.2010. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pa to je ok brzina je to zicno ili bezicno? ako imas problema s tim da ti jacina signala slaba kad si udaljen 5-6m,provjeri dali u routeru imas opciju za jacinu signala koji odasilje, vecina routera ih ima..probaj malo mjenjati i kanale na kojima radi da vidis dali ce to pomoci..ja imam dlnik usb stik i kad mi je ukopcan iza u komp takoder bude slab signal,ali kad ga ukopcam u ono njegovo usb postolje(sa produznim usb kabelom) i usmjerim prema routeru jacina signala poraste,iako ta jacina signala mi bas ne utjece na download...ako ti i dalje bude brzina na speed testu varirala sa 2Mb na 4Mb dok si spojen zicno, iskljuci wlan prilikom testova jer vecina routera dode sa wep zastitom koja se lako probije,provjeri da ti se u pozadini nesto ne skida(torrenti,update-ovi),ako brzina nastavi tako naglo padati pa dizati dok si spojen zicno zovi tcom da ti prijave smetnju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
..spojen sam sad žično (ali trebam bežično, tako da je to sad samo u svrhu testiranja)...opciju za pojačavanje snage u routeru nažalost nisam našao Stanje popodne (oped pad brzine): ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
brzina je OK, ono što mene brine je ping budući da je od tvog kompa prema ruteru par ms ping, a prema netu po 500ms, ja mislim da ti se netko spojio na wireless i malo ti nabija promet probaj sa isključenim wirelessom (na ruteru) izmjeriti brzinu/ping |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Stanje nakon isklučenja bežične mreže: ![]() ...ping je i dalje visok ...pad brzine je izgleda vezan sa utorrentom nije mjereno dok je on skidao nego neke postavke u njemu nisu baš valjda kako treba pa nakon njegova korištenja dolazi do pada brzine..nakon restarta brzina je ovo iznad Pingtest: ![]() Ping mjerenu cmd lineu: minimum = 0 maximum = 1 average = 0 Sad imamo tri ping testa, koji je za što ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |