|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bios
Zanimam me, onako iz znatiželje, kaj bi se desilo da naložim bios od 9600xt? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Bios
Citiraj:
Ako je rv360 onda bez beda ide. Ako ne......idi pa vidi ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
JDM
|
U jebote nema šanse da ga skidam. Imam zalmana s kojim sam se fino najebo dok ga nisam stavio. Nemam baš neku želju da ponavljam postupak. Kaj mogu sjebati? U najgorem slučaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
|
Za stalno ili? Jebote nebum se ja zelejbavo. Jednostavnije mi je dić GPU za 100mhz i imam Home Made XT. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
|
Kak misliš na slijepo? Prek onboard bi upalilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Pa naslijepo je vrlo zabavan postupak....prvo flashas bios od XT i onda restartas komp,kad ti se upali monitor pojavi ti ce cijela tursko-islamska abeceda i onda cekas 5-6 sec i onda opet ponovis postupak flashanja (iz pameti,ili ako si pameta pa zapise i sad prepises) i vratis na staro....jako zabavan postupak (znam iz iskustva... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Problem je samo ako ne zapamtiš redosljed slova...što naravno ima veze sa tim koje slovo moraš pritisnuti na HR tipkovnici da bi dobio ekivalent u DOS-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ohoho dogodilo se to i meni,srecom susjed je bio dobre volje a onda sam trknu u njega i istetira tipke,zapisa i onda trk doma flashat stari bios....dobra stara vremena.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kom se ne da pamtiti-PCI šljuka grafa (4MB) se nabavi za kakvih 5€, nju se uvijek isplati imati u rezervi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Podsebic ejer se to u pravilu radi u tkzv. vrijeme spaljivanja hardwarea. ili ti poslije 1h u noci do nekih 3h tad odlazi najvise HW-a
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
well kako kome, meni je 99% stvari riknulo ujutro kad se probudim i dok zderem dobijem ideju sta cu danas napravit, onda odem i userem nesto jer negledam sta radim (1 ram modul, 1 fan contorler, 1 cd, 1 procesor, 1 zvucna, 1 modem... and the list is long ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|