|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Artefakti na 9800pro
Sad mi dođe stvarno da se ubijem:mad: Kupim danas VGA silencer, uredno stavim pastu, nisam ništa zagrebao po kartici nit je bilo kakvih grubih poteza, nježno pritegao...stavim karticu u komp, u win sve OK, pokrenem samo testa radi screensaver kad ono artefakt na artekaktu... Reinstaliraom drivere...ono opet... Bilo kakva pomoć dobrodošla, jer sam sad očajan:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A ništ, rastavi, pregledaj i ponovno sastavi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
eee ti si dosta posla napravio, ja nisam ni stock coolera mogao da skinem sa nje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
čuj, da si nešto sjebo , bilo bi: radi ili ne radi:burn:
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
He. Odi lepo vrati stock kuler pa probaj. Ak ne radi ni tad, onda fino u dučan di si kupio i jebi im mater (registerd trademark). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Hmmm... Samo bi bilo lijepo da mi netko potvrdi dal je istinita gornja tvrdnja da je moguće da se kartica samo pregrijava, dakle, ako se hladnjak stavi "dobro" da će sve opet radit OK. mislim da mi novčanik ne bi podnio kupovinu nove kartice, jer je nakon zadnjeg osvježavanja drugog računala ostalo samo za kavu na automatu:clap: Nisam ponovno palio komp otkad se to desilo, jer me strah da ju ne zadesi sudbina kao i 5900:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Je li to ati1 silencer ili vga silencer rev.x Ako je ati1 silencer onda je možda problem u ovome: "There are also compatibility issues with the 9800 Pro, 9700 Pro, and 9500 Pro I tried as well. In the case of the 9700 Pro and 9800 Pro, a rectangular crystal oscillator on the circuit board wouldn't let the cooler sit flush on the graphics core and required some slight modification to the plastic housing before it would fit properly" Pa ti nije dobro legao na gpu pa se pregrijava ili da nisi bio možda pre "niježan" sa kvarcom iliti crystal oscillator-om pri stavljanju Pa se probaj malo malo poigrat sa plastikom kod kvarca iliti crystal oscillator-a
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Nosi ti to na reklamaciju popravit ne možeš |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium