|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Mozda sam ovo trebao pisat pod postojecmo temom o doticnoj igri ali ovakva sramota i zahebancija ljudi koji se (jos) igraju na PC-ju po mom skromnom misljenu zasluzuje svoju temu. Znaci evo izasao je i Bioshock 2 i evo isto ko i kod prvog nema prave podrske za Widescreen monitore, nego je slika maloooo srezana dolje i gore pa razvucena ![]() Issssssssssuuuusssssssssaaaaaaattttttiiiiiiiiiiiiii dragog ![]() Mrsss, prasci jedni pa sad se zalite sta se ne prodaje kad nas tretirate ko zadnju stoku, mislim na nas bedake koji se jos igramo na PC-ju (ovce koje se jos ne daju sisat) Nisam jos proba igru jer sam mislija kupit oriđiđi, ali mi se sve cini da cu skinit prvo demo ![]() Eto toliko braco po muci, pa vi sad recit jesam li u krivu ili pravu ![]() http://www.escapistmagazine.com/news...screen-Support http://news.bigdownload.com/2010/02/...creen-support/
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Rekli su da rade na patchu....mislim da će skoro biti vani ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Eeeeeeeeeeeee cekaj malo covjece pa to nije greska da je izasla bez WS podrske to je namjerno ono namjerno, daj samo daj da se proda pa ce mo poslje krpat Kako to da na konzoloma radi a na kopu ne ??? Valjda kad su radili copy-paste nisu sve linije koda ufatili ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: denied. 11.02.2010. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim ono oriđiđi pa ne radi kao treba WTF, ali to nije da je tu i tamo pukla koja tekstura, nego je igra sjeberg od kraja do pocetka (ako imas wide screen monitor) e lipo mi je zena govorila, sta si uzima taj izduzeni monitor meni su kockasti lipsi ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
evo kak popraviti widescreen i još pokoju stvarčicu na bioshocku, kako čekanje patcheva par mjeseci XD http://hardforum.com/showthread.php?t=1494242 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
btw thx na linku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Na widescreen monitoru ti zrežu gornji i donji dio (tako da se ne vidi dio slike)........za razliku kod 4:3 monitora.... EDIT: v1.001 Changelist: - Fixed accepting a game invite on the Multiplayer Menu via Friend Invite causing a crash. - Fixed a black screen that would occur minimizing and restoring the game in Windows 7. - Fixed the ability to adopt or harvest Little Sisters after rebinding the ‘F’ or ‘B’ keys to Zoom, Fire or Fire Plasmid. - Fixed Big Daddy HUD elements remaining on screen when not appropriate. - Fixed an issue where the player’s plasmid hand would become unresponsive if they pressed the Next Plasmid key immediately after firing any chargeable plasmid (such as ElectroBolt 2). - Fixed a potential save file issue. - Fixed an issue where the resolution would change on its own if entering gameplay in a 16:10 resolution on a native 16:10 monitor. - Fixed a problem where if you were running the game in a resolution higher than your desktop resolution the mouse cursor wouldn’t be able to go across the whole screen. - Fixed an issue in Windows 7 where certain Radio messages could become scrambled or broken after defeating a Big Sister if Voice audio had been turned down or muted previously. - Fixed a crash while playing Dionysus Park on a 32-bit machine. - Fixed a crash that would occur sometimes loading a previous manual save made before any present QuickSave. - Fixed a crash while signing in to GFWL when running compatibility mode for XP SP2 while running Vista. - Fixed an issue where you couldn’t play audio diaries in certain areas. - Fixed a rare crash that could occur any time before a specific Big Sister sequence. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|