|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
![]() Molim vas da mi pomognete da se konektujem na wireles konekciju preko win 7 na laptopu ASUS 70I0(imam signal dobar)Adapter je Atheros AR9285. Problem je u tome sto ja ne znam kako da podesim wirelles konekciju tako da ima opciju unosa username-a i passworda pa bih vas zamolio da mi to opisete korak po korak. Hvala vam unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
koji router imaš? onaj uređaj na koji se spajaš sa laptopom... ono što trebaš napraviti je spojiti se na taj router i tamo podesiti zaštitu kakvu želiš inače, kod zaštita za wireless ima samo password, bez usernamea
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
![]() Nemam pojma, kod kuce imam desktop racunar (OS XP) na kojem je ugradena Air Live wireless kartica (antena je na krovu) i ona je podesena da radi sa mrezom kod koje sam pretplacen i kada se konektujem imam opciju unosa imena i pasworda. To me bas zbunjuje pravo.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
očito je onda napravljena nekakva autorizacija na mrežu... preporučam ti da kontaktiraš nekoga ko održava tu mrežu, tehničku podršku, administratora ili slično teško je ovako napamet nešto konkretno reći...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|