|
![]() |
#1891 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
nije jaki LED, a u svakom slucaju Case je u drugoj sobi ja sam u drugoj sobi pa gi niti nevidim niti necujem, jbga ja nemrem bolje, nemam kuda sa kablovi neznam kaj bi bolje smislio uopce |
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() sorry ali ja ovdje na toj slici ne vidim nis posebno, bolje od mojeg je ali nis posebno takoder vidim kablovi su gore desno nagurani i to je meni ruzno tak sam ja imo prije, od hardova kablovinje se isto vidi te gore kablovinje od napajanja takoder jedino mi se svida ovaj pristup kablovima prema ploci i grafickoj.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 | |
Premium
|
Citiraj:
hardove sam bio dolje premjestio prije sam ih imo tamo di je ovaj plavi vent ali sam skinuo taj dio kucista di idu hardovi njih jedno 6 komada moze u to malo kuciste stat kak se to vec zove.. samo u nadi da ce biti manje kablova to sam i postigo al jbg.. nemam kuda sa onim gore kablovima i sa ovim desno od venta a niti sa kablovima od grafe jednostavno nemrem to posakrivat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 | |
Premium
|
Citiraj:
ja imam jos 3 venta al se nevide odavdje odakle je slikano... ali se vidi da je vezano sa necim gore desno iznad prze i ispod prze nanoxie dve.. i sa strane mi dolazi jos jedan 120mm vent led plavi a busit rupe po kucistu mi se iskreno neda niti imam dara za to ma moram si nabavit silverstone raven |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Sve ovisi tko na što pati, meni je samo bitno da imam mjesta pristupiti komponentama kod izmjene i da mogu izvaliti hladnjak s ploče van bez da moram sve čupati van iz kućišta. Osiguram da nemam kablova ispred kewlera procesora i da ima normalno "prostrujavanje", a za ostalo me zaboli kita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
links mislim da je bio 120kn komad, na 5v su maltene necujni no na 12 opet je dosta tisi od onog na zalmanu sto je original bio Zadnje izmijenjeno od: Jumperrr. 12.02.2010. u 19:34. Razlog: xD nije 12 nego 120 :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
mislis da nema? od prvog dana sam ga sa nanoxiom upario pa neznam kako bi bilo da samo nju ostavim,ioanko svi ventovi rade na 5-6V pa se NE cuju...sad je trenutno proc na 3.6GHz i temp u sobi je jako topla(s obzirom na podno grijanje) a te mo proca je 35C u idleu sa 2 venta...budem skinuo ovaj CM vent pa cu vidjet temp,mada mislim da ce biti topliji proc za 2-3 C |
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Moj nema odavno taj CM-om PWM vent na sebi, već sam mu zakačio CM Green LED gore i spičio ga na 800/900 RPM preko µGurua iz biosa. Nema protoka nikakvog jer taj LED 120mm i na 1260 RPM ima samo 30 CFM deklarirano (čitaj: u stvarnosti još manje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
@ Jumperrr Ti si višak kablova od napajanja ugurao u gornji kavez? Imam isti case pa ću probati... Još da nabavim sata kablove L profila ![]() Ako netko ima viška 3 komada, kupujem ![]()
![]() |
#1910 |
Banned
|
ne kroz tu prvu rupu dolje sam progurao bas sve i onda sa zadnje strane imas malo mjesta di pricvrscujes ladice sa sarafima tam sam sve ugurao kavezi su potpuno clean bili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1911 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() jer su kavezi zatvoreni, ispred je vent i to je to, nemaju kamo drugdje.
![]() |
![]() |
#1912 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#1913 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Thommy. 17.02.2010. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
tnx majo ... a trebalo bi ga farbati iz nutra u crno da, onda bi to bilo sve pic pic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|