|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Wireless net, spora veza
Znači ne znam zašto ali ovo mi se događa. Da mi brzina nikada ne prelazi preko 50 kb/s..... KOristim wireless internet i koliko god kompova bilo spojeno nikad ne ide preko.... 60 u vrh glave... U čemu je stvar, dali netko zna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
da napomenem da je wireless kartica Canyon WF-511.... Pročitao sam u jednoj temi da netko ima problema s njom.... pa možda je do nje :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
kod kojeg providera, koji router imaš? sumnjam da ti je do samog wirelessa, vjerojatno ti je do Internet konekcije... probaj uštekat neki komp preko LAN kabla pa javi da li je isto moguće i da je do wirelessa, ali sumnjam... koliko su udaljena računala od routera?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
T-com, ruter je Prestige 660HW-T3..... A udaljenost je nekih 50m i ima direktnu optičku vidljivost.... A ne mogu spojit preko LAN kabla jer nemam fizički pristup ruteru ![]() Zadnje izmijenjeno od: henri_007. 11.02.2010. u 18:46. Razlog: 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
bump |
![]() |
![]() |
|
|