|
![]() |
#1 |
locked in server room
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Pozdrav ekipi... Imam jednu Foxconn ploču (s.939) koja inaće radi sasvim ok, ali od nedavno mi se dešava da kada upalim komp nakon dužeg stajanja jednostavno stane na post screenu (ispiše količinu rama, proc, ide i sata uređaje) i stane. jednostavno se ništa ne dogodi dok ne sticnem ctrl+alt+del i restartam komp. Nakon toga uredno sve prođe i bootaju se Win 7. Napominjem da sam promjenio bateriju na mbo, ressetirao CMOS i sve postavke bios-a nanovo podesio... Any ideas & opinions ? ![]()
------------------------------------------------ 8bit Heaven Zadnje izmijenjeno od: Doktor. 09.02.2010. u 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Napajanje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
locked in server room
|
Testirano i sa MS 550W HEavy Duty i sa drugim od 460W, ista stvar... Ja mislm da ploča lagano odlazi u vječna lovišta...
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Disk je spojen ili nije? Ako je, povećaj delay...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
locked in server room
|
Samo da objavim riješenje - flashan BIOS na zadnju dostupnu verziju i sve radi.,..više nema zapinjanja na post screenu !
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|