Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.02.2010., 21:55   #31
glama
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2008
Pa jel primjetiš promjene u brzini vrtnje ventilatora kada promejniš postavke (npr. Disable, Turbo, Standard i Silent u mojoj ploči i kod tebe slično) u biosu ili je uvijek isto?
Otvori kućište ako nisi siguran u programe za nadgledanje brzine vtnje i sam se uvjeri jel kontrola radi ili ne radi kada podesiš u Biosu, ako i dalje ne radi nešto sa pločom nije uredu ili sa ventilatorom na hladnjaku (pokušaj ga zamjeniti sa drugim radi provjere) drugačije ne ide

skini Aisuite instaliraj
evo link i direktno iz OS pokušaj kontrolirati ventilatora na hladnjaku od procesora
http://www.userdrivers.com/Motherboa...ta-7/download/

glama je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2010., 22:22   #32
Hrvoje2
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor glama Pregled postova
Pa jel primjetiš promjene u brzini vrtnje ventilatora kada promejniš postavke (npr. Disable, Turbo, Standard i Silent u mojoj ploči i kod tebe slično) u biosu ili je uvijek isto?
Otvori kućište ako nisi siguran u programe za nadgledanje brzine vtnje i sam se uvjeri jel kontrola radi ili ne radi kada podesiš u Biosu, ako i dalje ne radi nešto sa pločom nije uredu ili sa ventilatorom na hladnjaku (pokušaj ga zamjeniti sa drugim radi provjere) drugačije ne ide

skini Aisuite instaliraj
evo link i direktno iz OS pokušaj kontrolirati ventilatora na hladnjaku od procesora
http://www.userdrivers.com/Motherboa...ta-7/download/

sad skidam aisuite ali asus probe nepomaže a u biosu nemam ovoga što vi nabrajate slikao sam gore i vidjeli ste cega ima osim ak ja krivo gledam?

edit: instalirao i kaze can not get default cpu frequence i ai suite je prazan nema nicega
Hrvoje2 je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2010., 22:55   #33
glama
Premium
Moj komp

Postavi Q-fan na enable i na stavki niže pokušaj izmjenama postavki izvršiti kontrolu ventialtora a stvarno ne znam što bi ti dalje predložio jer vidim da je zapelo a malo sam bacio na google vidim da ima sličnih problema sa tim nvidia čipsetom pa i ti pregledaj
glama je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2010., 02:40   #34
ivoHuljev
Guest
Moj komp

Novi BIOS ti ne gine. Tako je i meni bilo na mojoj Asusici, nije radio PWM za vent coolera.
Nakon novog biosa, sve uredno radi.
ivoHuljev je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno