|
![]() |
#1 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() ISDN: Bilion USB 128TA Windows XP Pro SP2 Sve bilo super do danas kada sam nesto ceprkao po windowsima. Nije se htio spojiti...nisam znao sta uradit...a svakako sam mislio ovih dana uraditi clean install windowsa...pa sam reinstalirao windowse...medjutim problem je i dalje tu Kad se hocu spojiti sve ide normalno do dijela kad provjerava Username i Password. Onda izbaci gresku... Error 691: Access was denied beacose the username and/or passwrod was invalid on the domain. Ne kuzim onaj dio "domain". Ima li to ikakve veze sa promjenom broja telefona? Prosli put kad smo mjenjali broj (nepitajte zasto smo toliko puta mjenjali broj) nije bilo nikakvih problema. Treba mi pomoc i to HITNO =)))).... Hvala.
![]() |
#2 |
MadModerator
|
Zaboravio sam reci da sa drugog kompa koji ima 56k modem se spaja bez problema. Neznam u cem bi mogao biti problem. Dakle ista linija...isti broj...ISDN neradi (nisam probao ISDN TA na ovom drugom kompu)...a 56k modem radi (Nisam ga probao na mom kompu) ![]() EDIT: Evo prebacio sam ISDN na drugi (mamim) komp i radi...dakle nesto sam sjebao na mom kompu. ![]()
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 12.11.2004. u 20:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
MadModerator
|
Rjesio sam problem...koji je bio TAKO GLUP!!!! Naime...problem je bio...u...broju na koji sam se spajao ![]() Umjesto 082 80 80 80 ja upisao 081 808080 ![]() Rjesio sam dakle i tu misteriju : ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|