|
![]() |
#1 |
mathematics geek
Datum registracije: Oct 2009
|
Miš proizvodi zvuk u napajanju?
Imam neki cudan problem sa kompom, a sinoc sam ga primjetio prvi put. Naime, svaki put kad pomjerim mis ili scrollam tockicem po internet stranicama iz kante se cuje neki visokofrekventni zvuk. Zvuk je najslicniji onomu koji proizvodi hard disk dok nesto zapisuje, samo je tiši. Danas sam cijeli dan pokusavao odgonetnuti izvor zvuka i zakljucio sam da zvuk dolazi iz napajanja. Koji je to vrag? Napajanje je solidno (Hiper M 680W), ostatak konfiguracije prosjecan: DFI BI P45, E8500, OCZ 4gb, HD4870. Mis je obicni usb logitech rx250. Skoro zaboravih: Sustav je Win7 enterprajz. Jel ikad itko imao slicno iskustvo? Kako to rjesiti? Kako mis moze uzrokovati taj zvuk u psu?
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
scroll noise. nema ljeka ... tj ima al ukljucuje vruce ljepilo i maticnu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
mathematics geek
|
Ma nema veze, odlucan sam saznati sto uzrokuje taj vrazji zvuk i eliminirati ga, makar morao lemiti kondenzatore na maticnoj, sto mi nije strano... ![]() Opisi mi malo bolje. Ako je do maticne, ima garanciju, zamijenit cu ju. Moram znati sto ne valja na maticnoj, jer ako im kazem da scroll uzrokuje zvuk u napajanju i da je za to kriva maticna, poslat ce me u Sv. Duh na CTG pregled... ![]()
![]() |
#6 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pomiri se sa tim, najbolje ti je ![]() Nemože biti toliko glasan da ti toliko smeta. Ja sam isto znao dobivati taj zvuk kada scroolam i vučem prozore, ali ono, možda jednom mjesečno, po par minuta... Hell ![]() Jesi ti možda trudnica? ![]() CTG je pretraga kojom se prati puls ploda unutar maternice ![]() ![]()
![]() |
#7 |
mathematics geek
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|