|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Windows CD ne prepoznaje hard disk
Pozz svima Uglavnom sistem mi vise ne moze podici windowse vistu koja je instalirana. Nakon startanja kompjutera krenu se dizati windowsi i u jednom trenutku kaze da nedostaje \windows\system32\drivers\dophrxfc.sys file. Sve ok, idem odmah formatirat i instalirati xpsp3/vistu/win7 ali niti sa jednim ne zeli naci disk, kao da ne postoji dok ga u biosu uredno vidi i ako pokrecem bez instalaciskog cd-a krece dizati vistu. Probao sam zamijeniti disk i nije do diska. Mozda da maticna nije otisla? Konfa : asrock 945GCM-S, celeron 2.4, 1gb rama, x700 Hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo samo da pitam da li je ikako moguce da je u ovom slucaju procesor krepao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Nisi (neces) pokusati repair viste naparavit da sredis, nego odma format? Prije bi ekao da je problem u SATA drajveru.. Bilo je vec ovakvih xy tema po forumu, potrazi. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36885 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja sam bas mislio na XP, u ovom slucaju bi trebao inegrirati drajver ili napravit ovo sta je ispod navedeno. Nisam bas siguran koliko bi SP3 imao integrirane drajvere, xyz puta je bilo po forumu tema o problemu installa win. (ne vidi disk itd.). Pa je rjesenje bilo navedeno, nebitno bio SP2-SP3.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|