|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() E ovako, trebam sestrični formatirat hard i stavit nove xp, i ostatak, ali imam problem, na BIOS je stavljena šifra, vjerovatno još iz servisa, a komp kupljen prije 2.5god., to je neki Duron1000, Chaintech ploča kt133, gf2mx200, 256sdrama kako maknuti šifru? skidanjem baterije s ploče, da resetiram bios? ili? e sad, još me zanima je li potrebno stavljati drivere za ploču i grafu, na komp koji će se koristit isključivo za internet, word i slušat mjuzu. NIKAKVE igre. Stavit ću Win XP SP2. I koje drivere uopće da stavim za ploču? i za grafu? VIA Hyperion, i neke nvidia za grafu? Ona nema ništa od instalacijskih cd-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
evo imaš jedan .doc u attachu pa si malo pogledaj, možda ti pomogne staviš si hyperione i nvidijine detonator, ali xp bi trebao skužit grafu i svoje drivere staviti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: BIOS pod šifrom, kako maknuti? još neka pitanja..
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
|
Samo napravi clear CMOS prek jumpera i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
|
I NEMOJ stavljat SP2
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
mislio sam stavit SP1, tako da se ne moram jebat sa updateom i antivirusom... sebi sam stavio SP2, i štima sve kako spada.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
|
SP2 je nekopatibilan s preko 100 programan i igara, zblesira komp. Hm mislis WIndows update? Ne to delat. Taj update pokrpajednu rupu al otvoribar tri nove. To je moje iskustvo i od toga nis koristsi a ak ga zelis maknut zajebe cijeli komp.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
|
hmmm.. ja još nemam loša iskustva, imam ih instalirane par mjeseci, i nema problema. S ničim baš.. igre štimajuu, programi koje ja koristim također, ne znam, možda nešto iskrsne, pa ću se gristi, ali što ćeš... stavit ću joj SP1 instalaciju windoza, i mirno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Kakvi problemi sa Sp2? Dosad nisam naisao ni na jedan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
kaj briješ ISUS? SP2 je melem na ranu. da, ima rupa, ali ih zato pokrpa 100 puta više. nekompatibilan je s 3rd party programima, ali ne možeš reći da ne valja !!! Mislim da nisi baš pročitao što je čovjek rekao... on radi clean install, a u tom slučaju je njemu SP2 zakon. naravno, update je ista stvar, ali ako je računalo podešeno onda vrijedi ovo kaj si napisal.
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa u servisima su u pravilu stavljali šifru 1234 ili 12345 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|