|
![]() |
#1 |
Monster under your bed
Datum registracije: Jan 2010
|
PC s internetom->ruter->ostali PC-i
Znaci ovako... Imam PC koji mi je s wirelessom spojen i na njemu imam internet. Zanima me kako bi mogo djelit internet iz tog komp-a preko dlink 584t rutera do druga 2 kompa... znaci: komp s netom -> ruter-> komp1 ..............................-> kopm2 ..............................-> komp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji router trenutno koristiš za wlan? Valjda ima koji slobodan lan utor na njemu u koje možeš spojiti kabele za druga 2 kompa. Ili kupi 2 pci wlan kartice, ubodi u ta druga 2 kompa i imaš bežičnu mrežu sa 3 kompa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Malo preciziraj koje uređaje imaš... Ovako na brzinu mi pada na pamet da kupiš neki switch, na njega spojiš sve kompove uključujući i svoj, kod sebe bridgeaš konekcije prema routeru i prema switchu i to je to. Ukoliko imaš nešto više love, uzmi router s repeater opcijom pa se onda njime spojiš na susjeda, a onda kompove na njega.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Monster under your bed
Datum registracije: Jan 2010
|
Znaci PC koji ima wireles karticu Airlive wl-1600USB na njega sam spojen sa susjedovim ruterom... kod sebe imam ruter dlink 584t i imam jos 2 kompa koja bi s kablom povezo na taj ruter... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|