|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Imam jedan problem koji me muci vec jedno mjesec danaa kada upalim komp sve ide normalno do windows logo i poslije se pojavi plava slika na monitoru pa sad do cega bi moglo bit moj komp je: -procesor 3.2 ghz -512MB ram -200 GB HDD -graficka je Nvidia geforce 7600gt agp (mislim daje uu njoj problem jer ta graficka na sebi ima dva kabla koja idu za napajanje ali ja imam samo jedan slobodan pa sam samo jedno kablo prikopco al opet mozda nije do toga) ja stvarno neznam u cemu je problem kada se to desi nece ni kad probam iz safe moda da udem na system restore pa da vratim tamo je ista stvar samo se restartuje i tako ide u nedogled ako ga pustim pomaze jedino ako ponovo instaliram windowse al mi je iskreno dotuzilo da stalno instaliram windows jer radi jedno 7 dana i ponovo ista stvar A komp se zove Hp pavilion t680 a monitor je plazma hp pavilion f1723 ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.01.2010. u 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
evo slika kabla koji ide iz graficke ![]() ako ima to kablo ako nema izgleda ondacu morat uzimat novo napajanje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
..pa ako mu je prije ta graficka normalno radila... Ja bih rastavio sve i temeljito ocistio, prasina, pasta na procesoru itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|