|
![]() |
#18781 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
To jedino Hammdija ima pederske sklonosti, ja nisam nikog na Zderama diral po sisama ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18784 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18786 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
pa neprocjenjivo, nego šta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18787 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam cca 60ak teglica domačeg ajvara i da to je neprocjenjivo. ![]() Išao sam s boljom polovicom na večeru. Skalinska ulica, a piizerija/restoran se zove Leonardo. Lignje punjene sirom i pršutom. Predivno. Napomena: slika je teška 670kb. http://www.imagesforme.com/show.php/947224_DSC00044.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#18789 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Nego daj ti nama reci kaj si kriv da si moral vodit ženu na večeru?
![]() |
![]() |
#18791 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kisele krastavce, ukiseljene feferone ljute i slatke, kisele paprike obične punjene crvenim i običnim zeljem, pečene paprike s češnjakom i turšija su po defoltu i to uopće ne spominjem. ![]() Danas jedemo na lovački (tko šta uhvati) ![]() Uglavnom ujutro sam počistio platu (salama od veprovine, feta, ementaler, zdenkin čardaš, pinđur) u kombinaciji sa kukuruznim kruhom. Ostavio sam onaj list salate neka i dalje bude ukras. Za ručak goveđa juhica, govedina paradajz sos hren. Pohani šampinjoni punjeni faširanim mesom i vrhnje s dodatkom češnjaka u granulama. Tortilje punjene mljevenim mesom, kukuruzom, grahom i dr. zapečene u rolu sa sirom. Mexička salata (kukuruz, crveni grah, malo graška, kiseli krastavci, kristalka salata, ribano zelje koje je odstajalo u limunovom soku, ljubičasti luk, češnjak, feferoni, majoneza, kiselo vrhnje, senf, Tabasco). Desert krafne i štrudla od višanja.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 31.01.2010. u 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18793 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Btw danas se jeo gulaš ![]()
![]() |
![]() |
#18796 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Mozzarela, šunka, ajvar unutra i u rol zapec + masline sastrane. Koja ideja ![]() Odoh to izvest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18797 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#18799 |
Pod naletima kopita zla
|
Leonardo onaj prvi ako se spuštaš niz skalinsku...mješam ih non stop. Leonardo ima bolje lignje, a Nokturno pizze. Lignje pržene 35kn Lignje sa žara punjene sirom i pršutom 45kn Pomfač 12kn Tartar 5kn tomislav 12kn 0,75 jamnice 13kn Pizza mislim da je cca 32kn Eto to je ono kaj znam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18800 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Pa to je jeftino za popizdit, ovde u Splitu nema nigdi više pizza po 32 a da valja, Tomislav je redovito 15 naviše, i da se razumimo pričam o normalnim pizzerijama i restoranima, pre-fensi izbjegavam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18801 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
BTW, Nokturno je jedini zadržao cijene i kvalitetu, te se jako teško već nađe mjesto ako se bane odjednom. Klopa im je super i cijene su im niske. Koliko mi se čini, Leonardo je koju kunu jeftiniji u svemu osim pizzama. Tu je Nokturno valjda jedini zadržao one stare cijene po 25kn i slično za normalnu pizzu. @ Emissary Nažalost, to je iznimka. To su 2 restića jedan do drugog i brijem da su im takve cijene radi međusobne konkurencije. Drugdje u gradu možeš komotno nabiti na sve 5kn na cugu, a 15kn i više na klopu. Vrhunske i ogormne pizze su van grada, gdje se za 70kn od jumbo pizze najede 4-člana familija i još ostane za doma.
![]() |
![]() |
#18802 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18803 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#18805 |
Pod naletima kopita zla
|
E onda sam bio ok po pitanju rasporeda. Ako imate priliku odite pojesti te lignje jer su fakat prefine. ![]() ![]() ![]() @bugice..poluprazno? Ja uvijek kad idem je puno. ![]() @wolv..ma ja nisam znao pa sam si ponovil. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18806 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas se bavim vodoinstalaterstvom po kuhinji pa je bila samo suha hrana-pršut, šarf kobasa, punjene masline i sir+raženi+kutjevačka i vodica ![]()
![]() |
#18808 |
Pod naletima kopita zla
|
Onaj restoran kaj je prazan ima 100% veće cijene od Leonarda i Nokturna. ![]() ![]() Doma me dočekal kelj i kobasica..meni čist dobro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18809 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas bili pohanci i domaći pomfač, za večeru malo sira, vrhnja i adidasa ![]()
![]() |
#18810 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|