Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.12.2009., 01:01   #1
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Angry (riješeno) Driveri za Powercolor ATI Radeon HD 2600XT 512 MB

Bok ljudi,radi se o sledečem problemu,kupio sam tu preko foruma ovu karticu,ali uz nju nisam dobio drivere jer mi je lik rekao da ih ni on nije dobio sa njom.Več nekoliko dana pokušavam sa raznoraznim driverima,omega,catalyst itd i bez uspjeha.Kada pokrenem cod4 na kon deset minuta mi zacrni ekran a muzika od igre se čuje,zatim nemogu više ništa osim restart na gumb.A kod fife 2007 mi se događa da dok ide intro ili higlight na poluvremenu onda ide sve usporeno full(zvuk,slika) a u samoj igri radi normalno do prvog faula ili auta kad kreče onaj mali filmič opet šteka.Dvd filmove gledam bez problema,u windowsima mi sve radi super ali i igrama je koma stalno štekanje rušenje kompa itd.Moja molba je da ako netko ima orginal drivere od te grafe da se nađemo pa da probam sa tim driverima srediti stvar ili molim neki savjet,jer ovo sa foruma sam več sve isprobao i niš ne pomaže,hvala.
tompa138 je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2009., 01:29   #2
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Popuni "moj komp" najprije.
Pocisti stare drivere sve sa driver cleanerom, a onda instaliraj drivere odavde: http://www.powercolor.com/Global/support_driver.asp
BTW, vidi jel ti grafa dobro sjela u utor i ocisti kontakte.
WraGG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.12.2009., 03:18   #3
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

Evo stavio sam podatke o kompu,i u međuvremenu sa sredio drivere,ali mi se sad pojavio drugi problem,kad upalim komp rezolucija mi je na 640x480 4bitna i u dev. manageru mi je kraj grafe žuti uskličnik i kaže Code 12: This device cannot find enough free resources that it can use,pa me zanima kaj bi trebao napraviti.Jučer sam normalno haklao Medal of Honor-Airborne cijelu noč bez problema a danas upalim komp i dočeka me novi problem,ako kužiš u čem je stvar javi,bok.
Staro 21.12.2009., 07:43   #4
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
AGP,i onda sam ja ludim proglašavan prije 2,3+ godine. Sretno s traženjem drivera..

Ali zašto jednostavno ne obrišeš te koje si instalirao,skini lijepo Driver Sweeper,i s njim pometi ostatak ATi direktorija i .dll-ova i sličnih fileova, i lijepo odi na službene za početak :

http://support.amd.com/us/kbarticles...AGPHotfix.aspx

Pokušaj sa tim zadnjim Hotfixom. Ali prije toga obriši stare ručno,restartaj komp,pokreni Driver Sweeper,pometi ATi,i opet restartaj komp.

Dozvoli da pokrene new hardware found,cancel-aj ga,i onda fino instaliraj ovo gore. Ako ne pomaže, potražiti ćemo Omege ili Warcatse,ali sumnjam da bi išta promijenili stvar.

Usput,toplo toplo bi ti preporučio da makneš to napajanje iz kompa,i ono može biti uzrok bacanja grafe u raznorazne safe modove. Ovo što se tebi događa ne mora biti samo softverske prirode. Makni to MS smeće,i uzmi polovni Fortron 350/400W za 150/200kn i doviđenja. Novi:

http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3798

Normalno si igrao dok se napajanje ustabililo i dok je verglalo,odnosno dok je vruće,čim ostaviš komp preko noći ugašen,drek. Znam jer se i meni događalo na nekim Co-degenericima 400W. Zamijenio sam napajanje Fortronom 400W dečku,i onda tražio adekvatni driver,u ono vrijeme je to bio 8.12 ako se ne varam,neki najstabilniji..više ne znam.

Ti svakako makni ovaj MS drek za početak, i fino instaliraj gornji driver.

Jedan od 30tak siteova koje sam našao,imam doma listu,sa AGP problemima X serije,2,3 i 4 serije,dakle sve što su paralelno izbacivali za AGP i PCIE,u biti,ne valja,zadnje što je dobro radilo 99% usera bile su X800 kartice,u AGP i PCIe varijanti,već X1950pro je bila fešta.

http://forums.amd.com/game/messagevi...threadid=91750

Pokušaj sa napajanjem,i onda tek traženjem drivera.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 21.12.2009. u 07:59.
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2009., 09:01   #5
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

U svojim putesestvijama po AGP-u i ATi-ju sam skuzio da nekako najbolje rade Catalysti serija 6...

http://www.oldapps.com/ati.php
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2009., 09:29   #6
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Dobar link dizla. Prostora za pokušaj/pogrešku koliko hoćeš,fini database.
Staro 22.12.2009., 19:56   #7
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

RIJEŠIO sam ja to sa driverima,ali me sa zeza to da kad drugi dan upalim komp imam rezu 640x480, 8bit i poruku u dev.manag.Code 12: This device cannot find enough free resources that it can use,If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.Pa me zanima sljedeče:nakom toga ugasim komp izvučem kabel od monitora iz kartice, ponovo ga uštekam,upalim komp i digne se sve normalno bez problema i bez poruke i uskličnika u dev.manag.A sljedeči dan opet isto kad upalim 640x480,8bit,dok ne ponovim opet gore naveden postupak,jer to fakat do napajanja ili?Sa starom ati9600xt nisam imao takvih problema,jedino kaj mi se ona u dev.manag.pod display adapter pojavila 2 puta kao primary i secondary i imao sam skršenu sliku dok nisam jednu od njih disejblao.Kaj znači da nema dovoljno resursa,da nema dovoljno struje ili?Još jedno pitanje recimo dok igram need for speed mw,cod4,moh-airborne sve radi bez štekanja,a kad krenem igrati fifu2007 800x600rez,detalji na full šteka mi samo na introu prije početka same tekme,a dok igram radi super do prvog prekida(faul,korner,gol)kada opet ide kratki intro i opet štekanje.Sa ovom ati 9600xt mi nikad nije fifa trzala na toj rezi i full detaljima.

Kupio Fortrona 350w pnf,i dalje se događa to da mi krene dizati windowse,plava crtica prođe 4 puta i ekran se zacrni kad bi trebao pokazati plavi ekran sa wellcome,sad sam stvarno več lud od te kartice,jel znaš kaj bi još mogao probati osim da ponovo srušim win,pa sve ispočetka.javi,bok.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 11.12.2011. u 15:14.
Staro 21.01.2010., 19:36   #8
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Znas kak sam ja sa svojom ati 7000, nikako nisma uspijevao, ali nikako. I poludio sam, bacio gore novi WIN i riješeno. Tako da ti to preporučam...

Ako je sve zmradno moze se samo desit: LINK

p.s. mucio sam se sat i pol vremena sa 2400pro također.
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2010., 02:53   #9
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

Evo hvala bogu uspio sam rušenjem windowsa+novo napajanje(fortron)sad kartica radi ko urica,pozdrav.
Staro 24.01.2010., 15:17   #10
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Told you so..21.12. još..doktorirao sam na tome.. AGP serije..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.01.2010., 16:08   #11
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

Da samo kaj sam več tri dana imao upaljen komp i sve je bilo u redu dok ga nisam jučer ugasio i danas upalio opet isti ku... rezolucija sjeba.. i u device manageru uskličnik kraj grafe,odem properties i opet ona poznata poruka...This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)
If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.Daj mi reci sa čime se kolje grafa jer piše da se neki drugi uređaj treba disejblat,pisalo je pod resourse nešto pci to pci bridge,neznam više kaj bi probao vjerovatno treba u biosu podesiti nekaj...
Staro 24.01.2010., 16:49   #12
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Ja bi na tvom mjestu flešnuo zadnji BIOS na ploču,napravio Clear CMOS, i onda u BIOS-u enableao,odnosno disableao sve što koristim,ili ne koristim, tako sam sebi "skinuo" 1394,eSATA,i jMicron IDE kontroler,komp je odahnuo.

Ne znam iskreno u čemu bi mogao biti problem osim da su popizdile IRQ adrese,drugo nema šta biti,ako je napajanje Fortron,friške windowse nadam se da si dobro instalirao,a jedino šta mi još odmah pada na pamet, jesi li odmah po instalaciji windowsa stavio CD od matične unutra?

I instalirao drivere tj. kompletan softver za čipset,da automatski dodijeli adrese IRQ portovima..to je svakako trebalo napraviti,doduše to i BIOS radi..ali preporučljivo je odmah po završetku instalacije,prvi ulaz u windowse bez CD-a..staviti odmah onaj od matične..i riješiš se problema sa svim resursima koji naknadno mogu izbiti..

Ne pada mi ništa osim toga na pamet..dakle zadnji BIOS, clear CMOS, friški windowsi xp sp2, driver od matične, pa zadnji driver za AGP seriju 2xxx.

Tim redosljedom..tako sam ja to obično rješavao.

Vidim 1.25gb rama imaš..pokušaj to molim te sve uraditi samo sa keksom od 1gb..ako imaš 1gb+256mb..ostavi samo jedan taj keks od 1gb,i onda napravi ovo gore.
Staro 24.01.2010., 17:42   #13
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

A kak se radi flash biosa?Jer mi u everestu kaže da mi je bios stariji od 2 godine i da bi ga trebalo update. Ovo sam sve napravio kako si ti naveo,novi win,driveri od ploče,pa zvuk itd. Da i kak se napravi clear cmos?

Nemam orginal cd od matične jer kad sam ju kupio nisam dobio cd uz nju,jer je kupljena od nekog lika preko frenda,ali mi je taj frend skinuo driver od matične i zvučne on board na cd,to je skinuto negdje 2005 ili 2006g,tak da bi svakako trebao novije drivere za matičnu ak ih ima ali di da to pogledam?

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 24.01.2010. u 18:03. Razlog: spajanje postova
Staro 24.01.2010., 18:14   #14
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Savjetujem da to ne radiš sam..ja sam još uvijek od one generacije koja BIOS trpa na floppy,jer to smatram najsigurnijim,tako sam sebi uvijek uspješno flashao.

Možda smo našli soluciju tvom klanju komponenata,svakako bi valjalo posjetiti stranice od Gigabytea,pronaći tvoj model ploče,i vidjeti kad je izašao zadnji BIOS.

Flash se može obaviti direktno u BIOS-u,vjerujem da to ploča podržava,ili sa USB stika,ili sa floppya i slično.

Ja bi to ipak na tvom mjestu ostavio nekom "frendu" koji zna šta radi,da ne ostaneš bez ploče,pa da moraš na reprogramator,u Links i slično.

Uglavnom,skokni prvo na stranice Gigabytea..pa pogledaj jel šta ima..a clear CMOS se kod mene obavlja vađenjem baterije sa matične i premještanjem kapice sa 23, na 12..i tako ostavim jedno 2,3min..makar može i kraće..naravno struja iskopčana,sve iskopčano iz zida..i slično..

Upozorio bi te,da potražiš manual od ploče,i uvjeriš se,tj. naučiš se..čitati layout svoje ploče,da se ne izgubiš u svemu tome..čak to i sam možeš uraditi,nije teško..samo nađi manual,opet..na stranicama GB-a.

Flash ti ne bi preporučio da sam radiš..ali mislim da bi to dvoje moglo pomoći..

Eh,da..možda frendu možeš zahvaliti da ti je skinuo krive drivere za chipset..nije ni to isključeno,pa dolazi do klanja u adresiranju.... pa nešto instalira pravilno..nešto nikako..

http://www.gigabyte.com.tw/

Traži..

http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=1750

Moj čovik,tebi možda čak nije disableana onboard grafika pa ti javlja svakakve gluposti..valjalo bi ući u BIOS i temeljito to prodrmati po postavkama,zato komp javlja da nema resursa.

Mislim da smo našli uzrok tvojih dilema i problema, IGP 9100 onboard VGA..da se to srediti. Pogledaj zadnji BIOS prvo..ali treba u njega ući..i disableati sve što ne koristiš..

Evo zadnjeg, f7 :

http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=1750

Pozovi nekoga da ti to flešne..i da napravi prvo clear cmos nakon toga..ili load setup defaults..kako mu se već da..nije loše oboje čak napraviti..i potom da ti lijepo disablea i postavi sistem kako spada..da pogasi sve što ne koristiš..a ostavi samo što ti treba..pa će se komp preporoditi.. savjetujem i da ostaviš samo keks od 1gb unutra..da ovaj od 256mb ako ga imaš..makneš van..možda i on smeta..
Staro 24.01.2010., 18:41   #15
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Ma daj, pa nije flash BIOS-a ploce sveto pismo, procitas readme sto ide s njim u zipu i sve ti je uglavnom jasno...
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2010., 18:51   #16
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Ako to nikad nije radio onda mu je svejedno,pisalo na hr,eng ili kineskom. Kao i clear cmos.

Svejedno bolje da me posluša i pozove nekog pawer juzera. Treba komp srediti,onboard ga vjerujem zahebava,to smo otkrili..da je 9100tka na ploči. Trebalo bi to posložiti,čas posla ako znaš šta tražiš..ako ne..
Staro 24.01.2010., 19:55   #17
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

Hvala ti na izdašnom savjetu,da grafika je onboard,i u biosu nisam nigdje vidio da piše onboard grafika,sve ostalo sam našao tipa onboard zvučna,mrežna,itd,pod kaj da nađem onboard grafiku u biosu.

EDIT:

da i još nešto kad uštekam monitor na onboard grafu uopče nema slike,valjda je onda disable.

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.01.2010. u 22:32. Razlog: spajanje postova
Staro 24.01.2010., 20:04   #18
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Nemoj duoble postat. Imas tipku edit.

Dok je agp grafa unutra nemas slike na onboard jer se automatski iskljuci.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2010., 20:49   #19
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Možda neki remap memory fičer ipak ostane,ili nešto tog tipa,pročešljaj svakako,ali za početak obavezno upoznaj ploču, sa uputstvima,lijepo ih imaš za skinit sa stranice..i čitaj. To je ključ svega,kao i FAQ podrška.
Nešto se tu ipak kolje kad javlja uvijek isti code,i da nema resursa koje kartica može iskoristiti.
Staro 24.01.2010., 22:33   #20
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

Ovo sam našao u everestu Verzija BIOS-a GA-8TRS300M F7,Datum izdanja sistemskog BIOS-a 08/12/05,znači da ja imam taj zadnji bios koji je izašao za moju ploču jel tako ili nije!I da zakaj mi je onda sinoč i prethodna tri dana sve šljakalo ok,a kad je komp ugašen nakon tri dana i danas upaljen dogodilo se to kaj se dogodilo,hmmmmm?

EDIT:

da fakat sad sam pročitao na službenoj stranici od ploče.

EDIT:

Input/Output Range 03B0 - 03BB used by:
PCI standard PCI-to-PCI bridge
Input/Output Range 03C0 - 03DF used by:
Memory Range 000A0000 - 000BFFFF used by:
Evo ovako ti to izgleda pod resursi od grafe,kaj je to PCI to PCI bridge?

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.01.2010. u 22:33. Razlog: spajanje postova
Staro 25.01.2010., 12:53   #21
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Ma ja mislim da su krivo dodijeljene IRQ adrese u BIOS-u za onboard komponente,i da nije ispravno instaliran driver za matičnu,koji bi i u OS-u mogao posložiti stvar bar donekle,makar ako je u BIOS-u krivo..onda imamo problem.

Ja sam i dalje za Clear CMOS, i reinstalaciju XP-a uz drivere za matičnu odmah nakon instalacije.

Jedino bi trebalo pošteno ispreskakati BIOS postavke,i adresiranje u njemu, automatski se disablea VGA,to je točno,ali nešto tu smeta zasebnoj VGA da radi normalno.

Skini manual,i pogledaj detaljno sve postavke za onboard komponente.
Staro 26.01.2010., 00:35   #22
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

Da napravio sam Clear CMOS,ma to sam znao samo sam bio tad kad sam te pitao kaj to znači van sebe od nervoze zbog tih problema sa kompom,instalirao nove xp,sm bus driver za matičnu i opet isti problem sa resursima,a zakaj me to ne je.. sa starom karticom ati 9600xt i sa onom prije mx440,jedino sa tom novom mi se kolju resursi,nikad prije takvih problema,jer da driveri od ploče nisu dobro instalirani onda ne bi ni te kartice radile kak spada zar ne?Idem sutra do informatičkog servisa pitat čovjeka kak da riješim taj konflikt.

EDIT:

Input/Output Range 03B0 - 03BB used by:
ATI RS300/RS300M Accelerated Graphics Port
Input/Output Range 03C0 - 03DF used by:
Memory Range 000A0000 - 000BFFFF used by:

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.01.2010. u 22:40. Razlog: spajanje postova
Staro 26.01.2010., 08:12   #23
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

A ne znam čuj,ako si zaista sve probao što smo naveli,možeš jedino probati u nekom drugom AGP stroju karticu,sa tvojim chipsetom,intel..ili možda neki nforce chipset,da vidiš kako se ponaša u različitim konfama i NB/SB podešenjima.

Ne pada mi ništa na pamet osim da se trga i dalje iz nekog neobjašnjivog razloga sa onboard grafikom,prvo je bilo ako sam te dobro shvatio PCI2PCI bridge,ali ovo sad je u redu,što ne?

Pa resurse koristi AGP port,to štima,pa kartica je u AGP slotu,ne znam u čemu bi tu bio problem?

Ono što bi ja savjetovao je da izvadiš također fino tu 2600tku,i da si instaliraš sve ove drivere,sa enableanom onboard grafikom, da vidiš hoće li biti sve u redu.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=1750

Tu su ti driveri za sve tvoje onboard komponente,odi u BIOS fino, napravi load setup defaults,izvadi 2600 grafičku, i sve pusti da radi po defaultu sa onboard grafikom.

Čisto da vidiš jel sve drugo ok,i da li to štima. Za to vrijeme,ako se sve naravno uspješno instalira,i imaš sliku i ton na onboard grafici i zvuku, ti možeš kod prijatelja isprobati 2600xt. Čisto da se uvjeriš,i da budeš miran da je do nje,a 90% da je.

Ne moraš uopće komp nositi onda na servis..ako ti boota sa onboard grafikom,i daje sliku i ton komp. To ti je prednost fino tih ploča, imaš sve na njima,zašto bi komp nosio,pa nosi 2600XT,da ju probaju.

Sve drugo bi morao osobno vidjeti što je u BIOS-u namješteno,ne mogu napamet govoriti,to je kao da sam vidovit i da ti vidim postavke BIOS-a i drivere koje si instalirao u windowsima..kažem,osobno bi to morao pogledati,ovako nema šanse više išta suvislo reći.

Ja bi se vratio na onboard rješenje svega,osim što vidim da imaš Terratec zvučnu,nek realtek onda bude disabled naravno,ac97,u BIOS-u.
Ali VGA i LAN ostaviti upaljen,a izvaditi 2600XT..to za početak..i vidjeti kako komp diše..

Ovo su zadnji koliko vidim,čak 9.12 hotfix

http://support.amd.com/us/kbarticles...AGPHotfix.aspx

Probaj ti kod prijatelja nju..

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 26.01.2010. u 08:27.
Staro 27.01.2010., 18:41   #24
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

Budem probao to kaj si naveo,jučer sam ponovo instalirao xp sp2 i drivere od ploče koje imam na cd spržene sa stranice od ploče(neki gart,smbus,ati chipset,realtek itd) ali kad pokrenem driver updater pro da vidim koje drivere treba update on mi pokaže ova tri-Standard dual channel PCI IDE Controller, ATI RS300/RS300M Accelerated Graphics Port, ATI SMBus evo za ta 3 mi kaže da su out of date i driveri su iz 2001god,a ovi koje mi nudi za update su iz 2004,2005,2007g,samo kaj se preko tog programa naplačuju,jer znaš ti di bi mogao nači drivere gore navedene a da se besplatno mogu skinuti,mislim da bi to onda riješilo sve probleme,hvala ti na savjetima,ti si jedini koji mi je stvarno pravo objašnjenje a ne neke filozofije,pozdrav!
Staro 27.01.2010., 19:01   #25
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Čuj to što ti navodiš je komponenta chipset drivera vrlo vjerojatno, u kojem je to sve sadržano,GART je možda i ključan dio za ispravno funkcioniranje serije 2xxx i 3xxx na AGP portu,da ne kompliciram to je inače HW problem,ta rušenja,jer je regulacija i mogućnost isporuke struje drugačija preko AGP-a,a drugačija preko PCIE..uglavnom 2600XT radi sjajno na PCIE,a debilizira se na AGP-u,sad ti pogodi zašto. Driveri? Ma jok..puno je to složenije.

Uglavnom,vrati se na one moje prijašnje linkove,odi na Gigabyte onaj link, za matičnu ploču,di su svi driveri..i instaliraj onaj chipset dio..taj paket prvo..pa ćemo lako ostalo..zvučna nam ni ne treba pošto imaš zasebnu, LAN će nam trebati..grafička neće..jer opet,imaš zasebnu.

Pokušaj s njima..dakle chipset driveri prvi nakon instalacije XP-a.

Nema na čemu..predugo sam se hebao s tim da ne bi pokušao bar pomoći. Ej,da..samo mali savjet,kloni se tih programa i programčića koji nude online potragu drivera,i raznorazne updateove..mogućnost da ćeš naći nešto ispravno je manja,nego da ćeš zahaklati hrpu spywarea i malwarea,raznih reklama..porna i ostalog smeća,koje će te opet prisiliti na reinstall windowsa..Dream kaže,kloni se toga.

Instaliraj chipset paket sa onog mog Gigabyte linka..nek ti to bude homepage kvragu,a ne tu neki driver searcheri. Mani se toga.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 27.01.2010. u 19:11.
Staro 28.01.2010., 01:43   #26
tompa138
Registered User
Moj komp

tompa138's Avatar

Ok,javim se sa novostima.Riješio problem tako da ne gasim komp več 15 dana i sve radi ko urica.

Danas kupljena nova Sapphire AGP ATI Radeon HD4650 GDDR2 SDR 1024MB/128bit i sad je sve ok!

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 11.12.2011. u 15:13.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno