|
![]() |
#931 |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
Slušaj sad tatu pasanca. ![]() Nosi to na servis i ako ti ne budu mogli zamjeniti cooler s drugim - zahtijevaj da ti daju ili istu takvu grafu ili povrat istog iznosa koji si platio za nju! ![]() Eventualno možeš pristat na HD4850 X2 kao zamjenu za tu, ali samo ako ti daju punu garanciju na novu karticu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Hitno ekipa, imam probleme i to dobre. Ugl., u pitanju je referentna 3870X2, nakon spajanja na komp grafa jendostavno ne diže sliku. I sad, dosada sam imao dvije x2 i nisma imao problema, ali evo..za sve postoji prvi put. I sad, uzeo sam obicnu 3870 i spojio paralelno, tipa krosfajr ![]() 3870x2 normalno ocitava u GPU-z(Rivi i device manageru) dok mi je 3870 primarna, mada x2 radi pod 99% load, ali dobro, to je zobg XP-a vjerojatno(tj. jedan gpu viška) Ima li tko ideju?MOze biti u njenim dvi izlazima?
![]() |
#934 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ima li tko ideju zasto mi niti ati tray tool,ati tool ni amd gpu clock tool ne mogu promijeniti brzinu jezgre i memorije.promjenim ja uredno ali kad potvrdim vrate se na staro preko svih tih alata.jedino u ccc-u mogu promijenit ali tamo su jako male mogucnosti pomaka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Proguglaj malo.Nisam siguran za ostale alate,ali sam prilično siguran kako bi ti u CCC-u bilo dostupno više od tih ~850MHz,uključuje editiranje BIOS-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
muimerP
|
@Vulcan : bok, jel šljaka ![]() Ugl., bios ti je lockan na 878/1135 i to su max frekve koje mozes sredit. ja se nisma zezao s time jer je grafa bila pod garancijom, a klokanje mi je radilo sa ati tool-om 0.26 i ET6icom ![]() p.s., zna tko kaj bi moglo bit rijesenje mog problema od 2 posta ranije?
![]() |
#938 |
muimerP
|
Sve ja razumijem ![]()
![]() |
#939 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Bog ljudi, novi sam ovdje. Imam tu grafičku i non-stop mi radi na 72-78 stupnjeva. Je li to normalno i kako bih to mogao smanjiti? Pretpostavljam novo kućište jer mi zasad stoji u starom, nekom od SmartBoxa. Hvala unaprijed.
![]() |
#940 |
muimerP
|
Pa recimo da dosta ovisi o propuhu u kucistu i sl., kod mene je jedna 3870x2 max 62-3 stupnja, a druga pak 70 u idleu. Ugl., ako vlasnici doticne 3870x2 mogu samo pogledati kod sebe preko GPU-z a, pod senzorima koje su vrijednosti VDDC current, za obe jezgre? meni su na jednoj jezgri 5.4 a na drugoj 8.1. A na drugoj grafi 4.8 i za drugu jezgru 5.4?? Jel to do bios-a ili u cemu je stvar?Obe grafe fino ispuhane i sve...
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
da li tko zna cemu sluzi onaj mali jumper na 3870x2,vidljiv blizu porta za cfx,dali on omogucava cfx? ima li tko kakav link za neki bolji bios od ove moje radeonke,pretrazujem vec pola sata i sve pucam u prazno |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
muimerP
|
Mislim da je to bios, i ja sam tu tvoju sam MSI-em probavao kloknut i nije išlo. Mada mislim da je gore DOmagojY svoju GDDR4 uspio kloknut, samo neznam čime... edit: I mislim da nema volteru gore također.
![]() |
#949 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ha-ha. Normalno da se ne isplati. Netko te je pokušao zavaljati. ![]() Tvoja vrijedi oko 500kn, plus hladnjka kaj si rekao da imaš, 3870x2 vrijedi oko 550 kn.... ako ima garanciju onda malo više. Imao sam obje, i relativno sam bio zadovoljan sa X2, ali HD4850 je izuzetno dobra na 1920x1200... rekao bih da su cak podjednake na toj rezi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
To ti se čini jer ako nema dropova oku je svejedno igrao na 30,40 ili 50 fps. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Hvala, ma pitam samo... Kasnije proucih one chartove na tomshardwareu, pa sam zakljucio da bi to bila veoma polu-retardirana investicija, da ne spominjem kolko to vuce struje+zagrijavanje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Premija
|
Koliko znam, samo je vodeno moguce rjesenje od "sluzbenih". Nema zracnih nazalost. AC 4870x2 ne paše.
![]() |
#959 | ||
Premija
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|