|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Konfiguracija mreže za video nadzor
Dal netko zna kak se konfigurira router (Thompson speed touch) da bi se vidla ip adresa od Video nadzora (1304NET) Napravila sam slijedeće: IP adresa od video je STATIC mode Na postavki od rutera ju vidim Kad probam doći preko internet explorera ili Firefoxa dođe mi stranica od routera??? Help, Hilfe, pomoćććć |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Pretpostavljam da se to radi preko vanjske IP adrese ? Moraš odraditi port forward na routeru za određeni port na kojem radi server od kamere (vjerujem da je čak i port 80) za tu konkretnu ip adresu kamere. Evo nešto ovako : http://tinyurl.com/y85d8gb
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Imaš neki drugi prijedlog? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
opet speed touch ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Možda neke krivo delam, evo attacha ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Probaj promijeniti klasični 80 port na kameri ako je ikako moguće,možda u tom grmu leži zec. Btw, ovo prvi put u životu vidim da netko upisuje 192.168.002.050 adresu. You made my day. ![]()
![]() |
#8 |
Registered User
|
I ja sam imao sličnih problema. Nikako nisam mogao riješiti a na kraju sam se savjetovao sa dečkima iz Proakustika (oni imače rade za firmu gdje ja crničim) i pomogli su mi i sada mi sve radi. Viddi detalje na www.proakustik.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|