|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Nema boot screena
Imam problem, trebao bi brzo rijesenje, pa nisam stigao gledati ostatak foruma... Ovako, računalo, nažalost neznam konfiguraciju izbaci crni ekran umjesto da se dignu windowsi... BIOS radi super... e sad, po mom ne baš velikom znanju posumnjao sam da je hard disk... jer sam ubacio svoj hard i sa njime mi se pojavi boot screen, ali na njemu imam win 7 pa mi pise da nemoze dignuti windowse zbog promjene konfiguracije?? da li je to do harda ili je kvar mnogo veći ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
a da probas na tom postojecem hard disku reinstalirat windowse? ili nadi neki treci pa na njega stavi tako da ne diras podatke na ova dva diska ukoliko su ti bitni |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
a mogu jedino probat reinstalirat windowse u kompu sa kvarom... drugo nista, jer ovaj disk sa win 7 mi je iz kompa kojeg koristim, a treci disk nisam u mogucnosti trenutno nabaviti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno imaš neispravan disk ili se kolje s pločom/napajanjem... Iskopčaj ga pa probaj bez njega.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|